Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
A ja dziś dostałem dużą od krasnali:/ A wszystko mogłoby się potoczyć inaczej gdybym dalej miał takie szczęście do hammerersów.
Zniszczyłem organki, więc zdawali panikę, przeciwnik rzuca, 11 , ok, minęła kolejka, prubuje się zebrać, znów 11, zostały mu 2 cale dosłownie od krawędzi stołu. Następna kolejka i znów prubuje się a tam 10 :/ Było blisko (a oddział spory, bo 20 hammerersów i jeszcze thane )
Zniszczyłem organki, więc zdawali panikę, przeciwnik rzuca, 11 , ok, minęła kolejka, prubuje się zebrać, znów 11, zostały mu 2 cale dosłownie od krawędzi stołu. Następna kolejka i znów prubuje się a tam 10 :/ Było blisko (a oddział spory, bo 20 hammerersów i jeszcze thane )
Mija druga doba i forum wciąż śmiga jak marzenie, ani śladu nawet najmniejszego downtime'u.
Robię się podejrzliwy
Robię się podejrzliwy
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Jedno z praw Murphiego: "Jeżeli wydaje ci się, że wszystko działa dobrze, na pewno coś przeoczyłeś."Tomash pisze:Mija druga doba i forum wciąż śmiga jak marzenie, ani śladu nawet najmniejszego downtime'u.
Robię się podejrzliwy
Kiedy się zorientujesz, że to nie o battlu jest temat?max1 pisze:A ja dziś dostałem dużą od krasnali:/ A wszystko mogłoby się potoczyć inaczej gdybym dalej miał takie szczęście do hammerersów.
A ja utwierdziłem się w przekonaniu, że Niezwykły jestem. Miałem ustawić talerz odbiornika sat na określonego satelitę. Miałem podane wszystkie współrzędne, odchylenia itd. Tylko zapomniałem zabrać kompasu i kątomierza.
I udało się
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Dzisiaj turniej wfb. Jakieś nowe armie powychodziły, a ja nic nie wiem, poza tym nie grałem (ani nawet nie widziałem, żeby ktoś grał) w battla dobre pół roku może nawet więcej. Chyba się przejde
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ja juz wybieram sie na jakis turniej od rokuTomCio pisze:Dzisiaj turniej wfb. Jakieś nowe armie powychodziły, a ja nic nie wiem, poza tym nie grałem (ani nawet nie widziałem, żeby ktoś grał) w battla dobre pół roku może nawet więcej. Chyba się przejde
Ja bym wolal miec tak w dni powszednieSkavenblight pisze:[*]Białołęka,Raptaparat pisze: a mi jest smutno, ze sie obudzilem w niedziele o 7 rano
Ale jak tak mam zawsze.
Nie no ogólnie to spokojnie ponad pół roku, bo ostatnio to na dniach fantastyki byłem . To prawie rok. Dzisiaj se pójde popatrzeć, pogadać z chopami.
Może wałują
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Bo miałem najazd gestapo bo trzeba było przestawić meble żeby biurko weszło. Dziękuję Rogatemu Szczurowi za to że stare łóżko poszło na śmietnik a nowe sam wybierałem w IKEI. Jak ktoś szuka nowego łóżka to polecam IKEĘ na Targówku, w sekcji nie łóżek a tapczano podobnych rzeczy, takie duży i szeroki tapczanopodobne zielone (rzuca się w oczy) plus najlepszy materac jaki tam mają. Efekty powalające z nóg i nie pozwalająca wstawaćSkavenblight pisze:O, Pysistan opublikowany!
Masz taki porządek, że mnie przerażasz.