To, że Tobie mówią, ze to "secret" wcale nie oznacza, że ktoś na zgniłym zachodzie się po drodze nie wygadał.Szaman pisze:wlasciwie to ciagle jest "secret"On Warseer, Harry pisze: Oh!
Well ... as it is no longer a secret.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
To, że Tobie mówią, ze to "secret" wcale nie oznacza, że ktoś na zgniłym zachodzie się po drodze nie wygadał.Szaman pisze:wlasciwie to ciagle jest "secret"On Warseer, Harry pisze: Oh!
taaa, to jakby gracze HE wierzyli w nowe SH grając dotychczas na trzech piątkach SH....Fingor pisze: plastikowi Dark Riderzy
TruePunk pisze: Kazdy gra jak lubi; ale czesc pomyslow nawet matka statystyka powinna z glowy wybijac;p
Cóż - w walce wywiadu graczy z kontrwywiadem GW ten pierwszy znów jest chyba punkt do przoduSzaman pisze:wlasciwie to ciagle jest "secret"On Warseer, Harry pisze: Oh!
SH byli plastikowi już wcześniej - DR nie. Poza tym jak wytłumaczysz to, że nawet pracownicy GW podają ich jako pewniaka?Astragoth pisze:[taaa, to jakby gracze HE wierzyli w nowe SH grając dotychczas na trzech piątkach SH....
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Pożyczyć Ci Szaman Ratlinga?napoleon pisze:Cóż - w walce wywiadu graczy z kontrwywiadem GW ten pierwszy znów jest chyba punkt do przoduSzaman pisze:wlasciwie to ciagle jest "secret"On Warseer, Harry pisze: Oh!
Myślę że pora żebyście rozstrzelali zdrajców!
o ja nieuwaznynapoleon pisze:No i tak totalnie BTW - swoim postem potwierdziłeś jeno wiarygodność Harryego![]()
kto?!Fingor pisze:SH byli plastikowi już wcześniej - DR nie. Poza tym jak wytłumaczysz to, że nawet pracownicy GW podają ich jako pewniaka?
jednego? maloMotor pisze:Pożyczyć Ci Szaman Ratlinga?
Sa!nt pisze:Miły rok w którym LS będzie miała co robić. Bo przy takiej ilości nowej armii napewno znajdą się dziury w nowych bookach. Wolałbym już jakość a nie ilość.
Chyba wykrakałemBarbarossa pisze:Chciałem tylko zauważyć, że poziom army booków spadł ze średniego do tragicznego jeśli chodzi o klarowność zasad i trzeba byćostatnim debilem, żeby puścić takiego babola mając dokładnie taką samą zasadę, ładnie opisaną, w innym army booku.
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
Jeśli rzucam na cały regiment to wszyscy po kolei zdają test czy tylko jeden rzut kością za całość ? Bardziej sensownie brzmi jeden rzut bo jak rozpatrywać że z 10tki 3 nie zdało 7 zdało to co wtedy?#4: Rancid Visitation: Cast on 8+. Magic missile, range 24” D6 Strength 5 hits, target must pass Toughness test or takes D6 more hits, continues until test is passed.