Witam! Chciałbym zaprezentować moją rozpiskę, w zasadzie choćby dlatego by pokazać coś innego niż 3x ghule lub wagony BK. Nie jest to najsilniejsza rozpiska i nie było moim celem takowej tworzyć, a jedynie taką by grało się ciekawie i przyjemnie, a mój przeciwnik na jej widok nie zadawał sobie pytania "dlaczego ja musze z tym grac?" No to zaczynamy:
Vampire Lord (Master of Black Arts, Dark Acolyte, Avatar of Death - GW, Crown of Damned, Cadaverous Cuirass, Helm of Commandment) 385
Vampire (BSB, SoM, Flayed Hauberk, Talisman of Lycni, Dark Acolyte, Lord of the Dead) 220
Necromancer in Corpse Cart (2x Dispel Scroll, One Spell, Balefire) 205
20 Skeletons (FCG, War Banner) 205
10 Skeletons (Musician, Champion) 92
12 Ghouls (Ghast) 104
5 Dire Wolves 40
5 Dire Wolves 40
18 Grave Guards (FCG, Banner of Barrows, GW) 309
3 Spirit Host 195
4 Fell Bats 80
Black Coach 200
Varghulf 175
Casting: 10
Dispel: 6
Silna magia, 2 wieksze klocki, trzeci do dowskrzeszania, jeden mniejszy ghuli, Nekro na Corpsie biega sam jesli wrog niespecjalnie strzela lub dolacza do szkieletow mniejszych lub ghuli jesli sa jakies maszyny. No i do tego troche lekkiego i troche ciezkiego wsparcia. Prosze komentowac
Wampiry 2250 pkt
-
- Mudżahedin
Daj wiecej GG, a Black Couch za bardzo moze popusuc ci szyki w magi
-
- Mudżahedin
Daj wiecej GG, a Black Couch za bardzo moze popusuc ci szyki w magi
Blacka bede trzymal z dala od bohaterow, zakladam ze moze mi jedna kostke na faze magii pochlanac, tragedii nie bedzie.
Na GG brakuje punktow, pozatym idealnie sa ustawieni 3x6 wiec musialbym dodac 5 na nastepny szereg - nie bardzo sie oplaca. Maja wystac szarze majac WS wampira a potem beda zabijac
Na GG brakuje punktow, pozatym idealnie sa ustawieni 3x6 wiec musialbym dodac 5 na nastepny szereg - nie bardzo sie oplaca. Maja wystac szarze majac WS wampira a potem beda zabijac