"Punkciory do Ligi" Warszawa 2x 1300 pkt 20.04.2008r-Parówka

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

No oczywiscie zostaje Ci +1 do casta. Jest kupe podobnych analogii np magowi też się pewnie nie uśmiecha dostać +1s. Nie ma żadnych przerzutów do tego.

Awatar użytkownika
marcus_cheater
Oszukista

Post autor: marcus_cheater »

Nie wiem w jaki sposób ma być to analogią... :roll: Mag ma przecież w statystykach standardoweo jakąś siłę i inne cechy... A nie każdy może czarować, więc jak postać nie czaruje to jak może mieć +1 do casta??... Już bardziej widzi mi się alternatywa, że można wybrać pomiędzy +1 do casta lub +1 do dispella przy wyrzuceniu 6...
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

mag, ktroy rzucil miscast i nie jest juz magiem ma +1 do casta.

Jak masz plewny rzut to trudno... pech... rownie dobrze wlasnie ta sila sie magowi nie przyda mimo, ze teoretycznie moze ja miec...

Awatar użytkownika
marcus_cheater
Oszukista

mag, ktroy rzucil miscast i nie jest juz magiem ma +1 do casta.
Ale bonus dostaje na początku gry, kiedy mistcasta jeszcze wyrzucić nie może... Więc nadal upieram się za moją wersją... +1 do casta lub +1 do dispella byłoby najuczciwszą opcją... A poza tym coś mi się wydaje, że organizator nie przystawałby na swoim gdyby jego generałem nie była postać czarująca... :roll:
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

wez na generala postac czarujaca... co za problem...

Awatar użytkownika
marcus_cheater
Oszukista

Dwarfami to sobie akurat poczaruję...:D :twisted: Już widzę te komety i pitki... :lol2:

Ale dobra już się nie spieram... Każdy robi to co mu odpowaida... Jak ja będę organizował to dam na rzucie +5 do dispella i już sobie nik ni poczaruje... :roll: :P 8)
Kadrin Redmane

Awatar użytkownika
Bulek
Wałkarz

Post autor: Bulek »

...Nieaktualne
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2008, o 13:08 przez Bulek, łącznie zmieniany 1 raz.

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

marcus przeginasz pałkę, tabelka jest zdecydowanie korzystna dla krasi a ty jeszcze marudzisz. tylko wynik 6 nic Ci nie daje, natomiast ktoś kto ma maga generała tylko na szóstce dostaje jakiś bonus... ;/
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
marcus_cheater
Oszukista

Już mówiłem, że daję sobie spokój...:P Przyjadę z podejściem, że akurat na tego casta nie trafię, chociaż znając moje szczęście to różnie może być... :twisted:
Kadrin Redmane

Awatar użytkownika
monsterstar
Chuck Norris

Post autor: monsterstar »

Marcus plewa już się boi xD

Awatar użytkownika
marcus_cheater
Oszukista

Nie chcę być niemiły, dlatego Ci nie zripostuję za tą plewę, tylko skopię d%^&ko w pojedynku... :twisted:
Kadrin Redmane

Awatar użytkownika
monsterstar
Chuck Norris

Post autor: monsterstar »

To ja ci challenga rzucam :D przyjmujesz ?:P

Awatar użytkownika
Husiat
Wodzirej

Post autor: Husiat »

Najpierw znajdź parę, potem rzucaj challengami.
Odrobina rozwagi, hańbą byłoby nie stawić się na challenge z powodu nie znalezienia pary :wink:

Szkoda że turniej w niedzielę... Może jakoś sie postaram zjawić... Z kimś, lub sam :wink: Standardowo: dopuszczone są przedmioty alternatywne DoW?
Bum...!

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

Tak:)

Awatar użytkownika
marcus_cheater
Oszukista

To ja ci challenga rzucam przyjmujesz ?
Już Ci 100 razy mówiłem, że przyjmuję... 8) :twisted:
Kadrin Redmane

Awatar użytkownika
Thorek
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Thorek »

Bulek pisze:Szukam pary mam 2 armie WE i Brete jak cos to gg-7911243
To ty nie grasz z bratem??

Cyel
Oszukista

Post autor: Cyel »

Dastor pisze: 5. Szpieg zatruł wodę z pobliskiej rzeki. Przeciwnik musi rzucić d6 za każdy ze swoich oddziałów gdzie jest min. 5 modeli. Gdy wyrzuci 1 nie może ruszyć się w tej rundzie. Strzela i czaruje normalnie.
Hmmm, nie sądzicie że ten wynik jest bardzo silny w porównaniu z innymi w tabelce? Może gdyby odnosił się tylko do pierwszej tury gry..... ?

No i uderza najbardziej w biedną bogu ducha winną piechotę niestrzelającą, która i tak ma już ciężko ;P Może tylko pierwsza tura, za to oddział który wyrzucił 1 nie może zrobić nic (jak 1 na animozji)?

Chętnie się wybiorę na ten turniej:) Fajnie by było gdyby jednak choć delikatnie zniechęcić uczestników do przynoszenia niepomalownaych figurek albo dziwnych proxów a la kartoniki (mam nadzieję że i tak nikomu by to do głowy nie przyszło :) )

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Post autor: Marek G »

Kiedy bedzie wiadomo, czy bedzie ocena malowania ;)?

Awatar użytkownika
marcus_cheater
Oszukista

Jak byście mogli to dajcie aktualizację zgłoszonych...;-) :P
Kadrin Redmane

kanti
Mudżahedin

Post autor: kanti »

krasie z O&G mogą być mimo że maja nienawiść do siebie????
jeśli mogą to chętnie się wybiorę

ODPOWIEDZ