"Punkciory do Ligi" Warszawa 2x 1300 pkt 20.04.2008r-Parówka
- marcus_cheater
- Oszukista
Nie wiem w jaki sposób ma być to analogią... Mag ma przecież w statystykach standardoweo jakąś siłę i inne cechy... A nie każdy może czarować, więc jak postać nie czaruje to jak może mieć +1 do casta??... Już bardziej widzi mi się alternatywa, że można wybrać pomiędzy +1 do casta lub +1 do dispella przy wyrzuceniu 6...
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- marcus_cheater
- Oszukista
Ale bonus dostaje na początku gry, kiedy mistcasta jeszcze wyrzucić nie może... Więc nadal upieram się za moją wersją... +1 do casta lub +1 do dispella byłoby najuczciwszą opcją... A poza tym coś mi się wydaje, że organizator nie przystawałby na swoim gdyby jego generałem nie była postać czarująca...mag, ktroy rzucil miscast i nie jest juz magiem ma +1 do casta.
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- marcus_cheater
- Oszukista
Dwarfami to sobie akurat poczaruję... Już widzę te komety i pitki...
Ale dobra już się nie spieram... Każdy robi to co mu odpowaida... Jak ja będę organizował to dam na rzucie +5 do dispella i już sobie nik ni poczaruje...
Ale dobra już się nie spieram... Każdy robi to co mu odpowaida... Jak ja będę organizował to dam na rzucie +5 do dispella i już sobie nik ni poczaruje...
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
marcus przeginasz pałkę, tabelka jest zdecydowanie korzystna dla krasi a ty jeszcze marudzisz. tylko wynik 6 nic Ci nie daje, natomiast ktoś kto ma maga generała tylko na szóstce dostaje jakiś bonus... ;/
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- marcus_cheater
- Oszukista
Już mówiłem, że daję sobie spokój... Przyjadę z podejściem, że akurat na tego casta nie trafię, chociaż znając moje szczęście to różnie może być...
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- marcus_cheater
- Oszukista
Nie chcę być niemiły, dlatego Ci nie zripostuję za tą plewę, tylko skopię d%^&ko w pojedynku...
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
Najpierw znajdź parę, potem rzucaj challengami.
Odrobina rozwagi, hańbą byłoby nie stawić się na challenge z powodu nie znalezienia pary
Szkoda że turniej w niedzielę... Może jakoś sie postaram zjawić... Z kimś, lub sam Standardowo: dopuszczone są przedmioty alternatywne DoW?
Odrobina rozwagi, hańbą byłoby nie stawić się na challenge z powodu nie znalezienia pary
Szkoda że turniej w niedzielę... Może jakoś sie postaram zjawić... Z kimś, lub sam Standardowo: dopuszczone są przedmioty alternatywne DoW?
Bum...!
- marcus_cheater
- Oszukista
Już Ci 100 razy mówiłem, że przyjmuję...To ja ci challenga rzucam przyjmujesz ?
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
Hmmm, nie sądzicie że ten wynik jest bardzo silny w porównaniu z innymi w tabelce? Może gdyby odnosił się tylko do pierwszej tury gry..... ?Dastor pisze: 5. Szpieg zatruł wodę z pobliskiej rzeki. Przeciwnik musi rzucić d6 za każdy ze swoich oddziałów gdzie jest min. 5 modeli. Gdy wyrzuci 1 nie może ruszyć się w tej rundzie. Strzela i czaruje normalnie.
No i uderza najbardziej w biedną bogu ducha winną piechotę niestrzelającą, która i tak ma już ciężko ;P Może tylko pierwsza tura, za to oddział który wyrzucił 1 nie może zrobić nic (jak 1 na animozji)?
Chętnie się wybiorę na ten turniej:) Fajnie by było gdyby jednak choć delikatnie zniechęcić uczestników do przynoszenia niepomalownaych figurek albo dziwnych proxów a la kartoniki (mam nadzieję że i tak nikomu by to do głowy nie przyszło )
- marcus_cheater
- Oszukista
Jak byście mogli to dajcie aktualizację zgłoszonych...
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane