Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
http://www.forum.gildia.pl/viewtopic.ph ... 730#957730
*edit*
Dzisiaj po raz pierwszy udało mi się rozpędzić samochodem na placu (jeszcze nie zacząłem kursu) powyżej 10 km/h
Szalone 35km/h na placu, wspaniałe startowanie i perfekcyjne hamowanie. Poczułem się jakbym jechał conajmniej 100wę
*edit*
Dzisiaj po raz pierwszy udało mi się rozpędzić samochodem na placu (jeszcze nie zacząłem kursu) powyżej 10 km/h
Szalone 35km/h na placu, wspaniałe startowanie i perfekcyjne hamowanie. Poczułem się jakbym jechał conajmniej 100wę
brawo, to Ty nie masz angielskiego prawka?
taka anegdotka,jadę sobie na zimnym łokciu, autem ojca, z 60 km/h. koleś mi wyjezdza z prawej a ja zapomnialem ze jestem w strefie.
przejechałem, koleś dał po hamulcach, a ja miałem serce w przełyku.
coś czuje ze 1. stłuczka coraz bliżej.
taka anegdotka,jadę sobie na zimnym łokciu, autem ojca, z 60 km/h. koleś mi wyjezdza z prawej a ja zapomnialem ze jestem w strefie.
przejechałem, koleś dał po hamulcach, a ja miałem serce w przełyku.
coś czuje ze 1. stłuczka coraz bliżej.
a taka jedna rzecz mnie ciekawi ... spis rang i ilosc postow aby przejsc na koleja range ... oczywiscie chodzi o te standardowe
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- monsterstar
- Chuck Norris
a czemóż to ?Skavenblight pisze: Kurde, zgubiłam się dziś w lesie
Hmm z drugiej strony czy to dziwne ? Wy tam w molochach do lasu nie przyzwyczajeni
http://www.zumi.pl/warstwy.html?locInpu ... =&x=71&y=5
Na południowy wschód od Krakowa.
Na południowy wschód od Krakowa.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Trzeba było rzucać za sobą okruszki chlebaSkavenblight pisze:Jakich molochach, panie, ja na obrzeżach miasta mieszkam a do lasu mam rzut moheremSykstus pisze:Hmm z drugiej strony czy to dziwne ? Wy tam w molochach do lasu nie przyzwyczajeni
Tyle że ten las miał fajną ścieżkę i w ogóle. Problem zaczął się, gdy ścieżka się urwała...
BTW ja tam do lasu mam mniej niż rzut moherem Granica domu jest praktycznie idealnie poza pasem leśnym Wyjdę z tyłu domu na podwórko i jestem administracyjnie w lesie
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Dowód rzeczowy
Zdjęcia robione były w wakacje 2007, a teraz na tym czerwonym miejscu stoi dom A oto i on:
Zdjęcie trochu stare 30.03.2008, teraz wygląda to trochu inaczej
Zdjęcia robione były w wakacje 2007, a teraz na tym czerwonym miejscu stoi dom A oto i on:
Zdjęcie trochu stare 30.03.2008, teraz wygląda to trochu inaczej
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Technicznie ani fizycznie to się jeszcze nie przeprowadziłem Dopiero na jesień mnie to czeka. Imię me Marcin
@Rapta tak to jest jak trzeba wybrać trochę góry
@Rapta tak to jest jak trzeba wybrać trochę góry
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ale domek już chyba niedługo będzie gotów, nie? Tzn. tak wygląda Ale ja to na budowie ostatnio byłam ponad 6 lat temu to nie pamiętamSykstus pisze:Technicznie ani fizycznie to się jeszcze nie przeprowadziłem Dopiero na jesień mnie to czeka. Imię me Marcin
A że Marcin to pamiętam, chwilami tylko zapominam
W sumie hydraulikę skończą jutro, okna będą jutro już wszędzie założone, prąd już jest, tynki w środku schną, płytki gdzieniegdzie są. Ogólnie wykończeniówka została i uporządkowanie terenu dookoła