Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie, nie własny Rodzinny A ceny nie jestem w stanie podać bo rosną z dnia na dzień i w każdym rejonie są inne... Zresztą popatrz tutaj:
http://www.archon.pl/index.php?act=12&s ... 88db69c6b4
http://www.archon.pl/index.php?act=12&s ... 88db69c6b4
Którym zdjęciu ? Na Zielonej W NS jest centrum budowlane z kostką brukowaną i tam rzeczywiście jest taki duży słoń.Motyl pisze:Na zdjęciu, tam po prawej jest jakieś centrum budowlane a koło niego duży słoń? Nie zbyt daleko do centrun
BTW nowa emota
To nie jest centrum handlowe, tylko chyba magazyn kostki brukowej Sam mam taki ze słoniem niedaleko, i to właśnie magazyn jest.Motyl pisze:Na zdjęciu, tam po prawej jest jakieś centrum budowlane a koło niego duży słoń? Nie zbyt daleko do centrun
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2008, o 21:33 przez Fingor, łącznie zmieniany 1 raz.
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
@Motyl: to Zielona z tamtego miejsca to po drugiej stronie miasta jest
Rangi już gdzieś wklejałem. Opcja "szukaj" się kłania
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Też macie 404 Not Found jak wchodzicie na gildie ?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ktoś wylał dzieci (forum M&A) z kąpielą
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: