Wight King BSB
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Wight King BSB
Zasady EEGT zmuszaja do wziecia jednego nieczarujacego herosa. W VC jest tylko jeden - Wight King.
W zwiazku z tym sklecilem sobie sztandarowego, zeby nosil ukochany przez Was Drakenhof Banner.
Oto i on:
A z tego został złożony:
Wkrotce wersja pomalowana.
W zwiazku z tym sklecilem sobie sztandarowego, zeby nosil ukochany przez Was Drakenhof Banner.
Oto i on:
A z tego został złożony:
Wkrotce wersja pomalowana.
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2008, o 23:32 przez bless, łącznie zmieniany 2 razy.
Podoba mi się! Dziękuję za podzielenie się konwersją "od kuchni" i umieszczenie "składników" zestawu Najbardziej przypadł mi do gustu pomysł wykorzystania ramienia szkieletu do nogi konia
Dobra robota! Maluj, maluj, bo głodne oczy czekają
- Chaoschild
- Chuck Norris
Kurcze Bless swietna konwersja!! Dobry pomysl, poskladales pare starci i wyszedl super efekt. W szczegolnosci podoba mi sie efekt przezartego bardingu i kosciastej mordy z niej wystajacy.
super wykonanie a pomysly jak zwykle z kosmosu po nocach spac nie mozesz i rozmyslasz co tu zrobic ze stara czescia?
Ja to chodz bym mial tone czesci to nie wiem czy wymyslil bym dla nich takie zastosowanie jak ty A swoja droga fajnie sie pilowalo glowe konia??
Maluj jestem bardzo ciekaw efektow jesli wyjdzie ci to tak jak na wargulfie to bede ci mowil dziendobry na turniejach
Ja to chodz bym mial tone czesci to nie wiem czy wymyslil bym dla nich takie zastosowanie jak ty A swoja droga fajnie sie pilowalo glowe konia??
Maluj jestem bardzo ciekaw efektow jesli wyjdzie ci to tak jak na wargulfie to bede ci mowil dziendobry na turniejach
konwersja fajna - w wykonaniu, ale ogolnie model mi sie nie podoba - ta statycznosc jeźdźca, ktorej nawet pozycja konia nie moze przełamac - moze chociac jakis powiewajacy plaszcz...
z tego wszystkiego najfajniejsza IMO jest podstawka , bo cos sie tam dzieje.
szkoda tylko ze cel tej zabawy jakos taki mało szczytny -> Drakenhof Banner
pozdrawiam
z tego wszystkiego najfajniejsza IMO jest podstawka , bo cos sie tam dzieje.
szkoda tylko ze cel tej zabawy jakos taki mało szczytny -> Drakenhof Banner
pozdrawiam
Konwersja naprawdę fajna (prosta ale podoba mi się ) .Kurcze ale model tego BSB jakiś niespecjalny Czekam na malowanie .
Ok, pomalowałem. Miał być dowódzcą oddziału BK, wiec musial pasować do regimentu - stąd dobor kolorów, oraz błyszczace barding i zbroja. Niebieskawe wlosy konika maja sugerowac, ze chlopak staje sie eteryczny.
To tyle, reszta na fotkach.
I w regimencie:
To tyle, reszta na fotkach.
I w regimencie:
hmm slabo... mogles sie lepiej postarac
a tak serio jedyna rzecza, ktora mi sie nie podoba jest duch na posdtawce. niebieskie kolory przyciagaja uwage do niego a troche dziwnie wyszedl ci (znaczy nie jest zle zrobiony albo cos ale jakos to nie jest to) no i spodizwealem sie wiekszego freehandu na sztandarze po tobie (cos a'la twoj stary bsb biegacz)
a tak serio jedyna rzecza, ktora mi sie nie podoba jest duch na posdtawce. niebieskie kolory przyciagaja uwage do niego a troche dziwnie wyszedl ci (znaczy nie jest zle zrobiony albo cos ale jakos to nie jest to) no i spodizwealem sie wiekszego freehandu na sztandarze po tobie (cos a'la twoj stary bsb biegacz)
kk :>(Tobie, Shino, nie dziekuje ! Wink )
Shino pisze:hmm slabo... mogles sie lepiej postarac
Wiem. Ale co robic? Terminy gonią....
W brode sobie plulem, ze wybralem ten banner, kiedy zaczalem go malowac. Jest fatalny do malowania. Trzeba miec mega wyobraznie i skilla, zeby:Shino pisze: i spodizwealem sie wiekszego freehandu na sztandarze po tobie (cos a'la twoj stary bsb biegacz)
- wymyslic wzor, ktory bedzie sens umieszczac na bannerze, na ktorym bedzie go widac tylko czesciowo (nie ma sensu dawac jakichs obrazkow, bo beda nieczytelne przy tych zagieciach)
- zrealizowac swoj kocept freehanda tak, zeby sie w tych zagieciach nie pogubic
Wybralem prostsze rozwiazanie. Choc i tak sie przy tym ślaczku narobiłem... tfu !
Tym razem dzieki za uwagi, Shino.
Dla mnie genialny, ten klimacik, super wygląda, a ten cały regiment.... zabójczy xD xD w dosłownym tego słowa znaczeniu :P
Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY
http://klubfenix.vip.interia.pl
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY
http://klubfenix.vip.interia.pl
- Chaoschild
- Chuck Norris
Bardzo ladnie sie prezentuje w regimencie, malowanie moze nie tip top ale jak najbardziej na poziomie. Sama konwersja pokazuje ze kawal roboty wlozone zostalo w ten model.
Ekstra!
Mi się podoba i to bardzo. Duch mógłby faktycznie "wyfrunąć", dosłownie i w przenośni, a na pewno kolory ma za ostre... ech Za to ten "eteryczny" ogon jest świetny, podoba mi się ten efekt i chciałbym go widzieć na większej części modelu
Sztandar OK, nie narzekaj, dobrze pasuje motyw.
Ładnie, ładnie
Mi się podoba i to bardzo. Duch mógłby faktycznie "wyfrunąć", dosłownie i w przenośni, a na pewno kolory ma za ostre... ech Za to ten "eteryczny" ogon jest świetny, podoba mi się ten efekt i chciałbym go widzieć na większej części modelu
Sztandar OK, nie narzekaj, dobrze pasuje motyw.
Ładnie, ładnie
A mnie się nie podoba... O ile jeszcze sam BSB jakoś się broni, choć mogłyby być większe zdjęcia, bo teraz ciężko cokolwiek ocenić (poza tym, że schludnie pomalowany), o tyle cały regiment jest całkowicie nieczytelny. No nie wiem, może się nie znam, ale nie mam pojęcia gdzie jest głowa konia, a gdzie zaczyna się już jeździec. Zwłaszcza drugie zdjęcie regimentu przedstawia moim zdaniem kompletny bałagan. Nie wiem, może taki był zamiar, ale jakoś nie mogę tego ogarnąć
pzd
pzd