Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Odróżnijcie Mangę i Anime od gildiowego forum Mangi i Anime
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Ja sie wychowalem na komiksach. Za dobrych czasow TM-Semic mialem wszystkie ich wydawnictwa od garfielda po conana. Piekne zlote czasy komiksu.
Grazbird, zaloze sie, ze znalazlbym kilka tytulow anime, ktore na bank by Ci sie spodobaly
Odchodzac od tematu anime - przed chwila ogladalem Cloverfield. Mocny klimat, polecam!
Grazbird, zaloze sie, ze znalazlbym kilka tytulow anime, ktore na bank by Ci sie spodobaly
Odchodzac od tematu anime - przed chwila ogladalem Cloverfield. Mocny klimat, polecam!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
.... jak ja mialem tyle lat to tylko byly Polskie komoksy (Tytus , Kajko i Kokosz i inne) .... dopiero jak bylem w podstawowce to pojawil sie Thorgal ...max1 pisze:Mama nie chciała mi w wieku 4 lat czytać pokemonów
brrrrrr ... powiedzenie "wychowalem sie na pokemonach" to dla mnie jakas paranoja
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2008, o 20:40 przez Treevill, łącznie zmieniany 1 raz.
http://youtube.com/watch?v=Sg8KDHfr14w
Niezwykły...samo...moto...maszyna
Niezwykły...samo...moto...maszyna
Łokoorva ale wyremontowali gildie
no zajebisty....