Nadciągają Demony Chaosu ??
Moderator: KrzysiekW
tak jest co army book
ls jest zla bo kaze liczyc polowe za steam tanka i polhammeryzuje batla
ls jest zla bo nie daje robic stand & shoota treemanem i polhameryzuje
ls jest zla bo dwarfom zabiera mozliwosc laczenia rune of battle i polhameryyuje
ls jest
z bloodthristerem wcale nie jest inaczej
ls jest zla bo kaze liczyc polowe za steam tanka i polhammeryzuje batla
ls jest zla bo nie daje robic stand & shoota treemanem i polhameryzuje
ls jest zla bo dwarfom zabiera mozliwosc laczenia rune of battle i polhameryyuje
ls jest
z bloodthristerem wcale nie jest inaczej
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
bo tu jeszcze o co innego chodzi
jak kalemu tna armie i polhameryzuja to jest zle.
jak kalemu robia RAW i przez to tna armie to jest zle.
Ale jak tak samo jest dla innej armi to jest wtedy dobrze ;P
jak kalemu tna armie i polhameryzuja to jest zle.
jak kalemu robia RAW i przez to tna armie to jest zle.
Ale jak tak samo jest dla innej armi to jest wtedy dobrze ;P
ja sie o armoura i inne rzeczy nie boje gifty to nie przedmioty i GW raczej sie tego trzyma a ze komus sie niepodoba bo zasilne .....
Wracajac do ciekawszych spraw. Zauwazyliscie ze przy Chariot of Tzeentch nie ma dopisku o jego US ??:) Niby stracil troche z hita ale z heraldem na teraz Us5
Chyba zrobie sobie rozpe na LoC na masterze willu i robie + 3 heraldow na latajacych rydwanach moze ktoregos uda sie wsadzic przeciwnikowi w bok . + 180 pk i pk na winget horror wydawac nie trzeba.
No i niestety dalej niewiem czy Will of Tzeentch daje przerzut raz na ture gry czy ture gracza
Wracajac do ciekawszych spraw. Zauwazyliscie ze przy Chariot of Tzeentch nie ma dopisku o jego US ??:) Niby stracil troche z hita ale z heraldem na teraz Us5
Chyba zrobie sobie rozpe na LoC na masterze willu i robie + 3 heraldow na latajacych rydwanach moze ktoregos uda sie wsadzic przeciwnikowi w bok . + 180 pk i pk na winget horror wydawac nie trzeba.
No i niestety dalej niewiem czy Will of Tzeentch daje przerzut raz na ture gry czy ture gracza
Dorzuć do tego Kensiorku, że chyba w DL byłą adnotacja, że wrzaskulce z rydwanu nie mogły slashingować, a teraz...? :D? Okaże się że lepiej mieć heralda Tz na rydwanie zdejmującego szeregi i zatrzymującego z flanki oddziały, niż same wrzaskulce (bo przez rydwan są wytrzymalsze...).
A mnie szkoda princa, bo zrobili z niego smutasa że żal. Ponoć nawet terrorystą nie jest... A tak fajnie mi się grało takim latającym, terroryzującym zbrojokasowaczem... Teraz nawet lot trzeba wykupic.Kensiorek pisze: Chyba zrobie sobie rozpe na LoC
No nic, trza nażebrać na jakiegoś Wielkiego (Najlepiej Nieczystego ).
Powoli zaczynam swoją niejako "stadartową" rozpiskę dostosowywać do nowych warunków, ale cięzko jest... Furie już nie robią za cory, prince chyba nie będzie się opłacał, herald Nurgle'a wyjdzie mi drożej (chcę na palanquinie). Mam modele diablic na strusiach, to będą seekerki, dodałbym heralda Slaanesha z 1 lvl (pytanie - czy herald daje im tez ASF? ).
Szkoda też "cloud of flies", bo znacząco zwiększał przezywalność w CC, a nurglingi dobiegające z tym do jakiejś walki były naprawdę kluczowe momentami. No zobaczymy. Trza być dobrej myśli.
Prince nie ma terrora, nie ma też skrzydeł
Ma za to m8.
35 za marka (pozwala wybrać do 50 z puli greater daemona danego boga)
1 Lvl 50 pkt
2 lvl 35
Herald w seekerach daje ASF IMO (napisane, że daje wszystkim championkom i demonetkom, a w seekerach masz staty demoneteki championek)
Ma za to m8.
35 za marka (pozwala wybrać do 50 z puli greater daemona danego boga)
1 Lvl 50 pkt
2 lvl 35
Herald w seekerach daje ASF IMO (napisane, że daje wszystkim championkom i demonetkom, a w seekerach masz staty demoneteki championek)
Dziekuję za potwierdzenie.
O skrzydłach wiem, że trzeba mu wykupić z giftów. Na które ma 75 pkt...
Fantastycznie... I kosztuje skromne 300 pkt za "gołego"?trikk pisze: Prince nie ma terrora, nie ma też skrzydeł
O skrzydłach wiem, że trzeba mu wykupić z giftów. Na które ma 75 pkt...
A daje coś jeszcze taki mark? Bo jak nie, to trochę chyba skórka za wyprawkę.trikk pisze:35 za marka (pozwala wybrać do 50 z puli greater daemona danego boga)
Tu ciekawie, tylko chyba heralda nie opłaca się pchać do seekerek. Coś się pomyśli, bo w sumie 1 czar Slaanesha ciekawy jest.trikk pisze:Herald w seekerach daje ASF IMO (napisane, że daje wszystkim championkom i demonetkom, a w seekerach masz staty demoneteki championek)
A teraz screamery z rydwanu mają slashing attack na takiej samej zasadzie, jak lion chariot ma forestera i stubborn...Dorzuć do tego Kensiorku, że chyba w DL byłą adnotacja, że wrzaskulce z rydwanu nie mogły slashingować, a teraz...? ?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
e tam 2 horrory, gdzie jeden pisze ale nie czyta a drugi czyta ale nie rozumie tez sa ciekawie zapisaneKensiorek pisze:Skrasc obroze khorna z flesh houndow potem je stopic zeby zrobic diorame z najwieszymi porazkami Khorna kawal pierwsza klasa normalnie i w starym swieci bawia sie metalowymi zolnierzykami
zreszta wogole speciale sa ciekawi
teczowy lord z 14 czarami czy nurgiel strzelajacy pociskami z dupy tez sie wydaja klimatyczni