DL 2250

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pocisk
Masakrator

DL 2250

Post autor: Pocisk »

Bloodthirster 540
Heavy armour, Armour of Khorne, Firestorm Blade, Immortal Fury, Axe of Khorne

Herald of Tzeentch 165
Master of Sorcery, Spellbreaker

Herald of Tzeentch 165
Master of Sorcery, Spellbreaker

Herald of Tzeentch 215
BSB, Great Icon of Sundering, Master of Sorcery

10 Horrors 120

10 Horrors 120

10 Horrors 120

5 Furies 60

5 Furies 60

5 Flesh hounds 175

5 Flesh hounds 175

3 Fiend of Slaanesh 165

3 Fiend of Slaanesh 165

Total: 2245
Models: 60
PD: 11
DD: 8

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

taka sama moda jak przy nowych VC byla...

szkoda tylko ze jak patrze na rozpy to 80% to bloodzio + 3x herald tz i pare jednostek, a pozostlae 20% to keeper + bsb khorna i tez tz...

book jak malo ktory grywalny w calej swojej postaci a juz praktycznie sie 2 kierunki skladania rozp wyksztalcily i to nie tylko przez ligowych wymiataczo jamochlonow ale ogolnie cala populacje :/ przykre troche :?

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

juz chyba gdzies taka rozpiske widziałem...

przemyslenia mam podobne co thurion.

choc mam nadzieje ze szybko sie znajdzie jakas kontra na tego potworka i nie bedzie on standardem kazdej demoniej rozpiski.
Obrazek

war2bone
Chuck Norris

Post autor: war2bone »

HE i pakujesz demony do pudełeczka :P

jak będę widział demony w liczbie 40 % turniejowych armii to będę miał w końcu motywację żeby sobie HE pozbierać

tylko jakiś pan zapomniał dopisać przy magi że też jest flaming do pełnego mojego szczęścia :P ale może poprawią w ostatecznej wersji

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

Ja coraz bardziej przymierzam sie do Daemon Prince`a. Pozwoli zaoszczędzić troche punkcików, szkoda, ze ma 4 us, gdyby mial 5 bralbym bez wahania

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

trikk pisze:Ja coraz bardziej przymierzam sie do Daemon Prince`a. Pozwoli zaoszczędzić troche punkcików, szkoda, ze ma 4 us, gdyby mial 5 bralbym bez wahania
nie zartuj... przeciez to najwiekszy plew w calym booku :)

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

Jest, ale chcę się wyłamywać ;), w dodatku z immortal fury, soul hungerem i flameswordem może nawet nabruździć ;)

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

trikk pisze:Jest, ale chcę się wyłamywać ;), w dodatku z immortal fury, soul hungerem i flameswordem może nawet nabruździć ;)
czy ja wiem czy to takie jakies super oszczedzanie ;)

Asaliuru
Wałkarz

Post autor: Asaliuru »

W jaki sposób HE jadą demonki bo nie zauwazylem kiedy ostatnio mnie demony rozjechały :/ Gram HE...

Awatar użytkownika
Kensiorek
Chuck Norris

Post autor: Kensiorek »

Zeby Princa wywalili a Exalteta zachowali to mialo by sens jakis a tak Lord niewiele tanszy od GD a duzo slapszy. Zeby chociaz na RB lore mial wylacznosc a tak byle herald Tz umie wiecej niz on. Moze gdyby mogl sie w oddzialach chowac cos by z tego bylo atak...

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

Ja mam moze glupiutkie pytanie ale sie nie orientuje. Kiedy wychodzi book do DL ? I co tak wszyustkich naszlo na rozpiski deomonwe ?

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Relosu pisze:Ja mam moze glupiutkie pytanie ale sie nie orientuje. Kiedy wychodzi book do DL ? I co tak wszyustkich naszlo na rozpiski deomonwe ?
teraz, zaraz :) ja juz nowy book do demonów oglądałem, oficjalna premiera jest chyba za pare tygodni :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Asassello pisze:
Relosu pisze:Ja mam moze glupiutkie pytanie ale sie nie orientuje. Kiedy wychodzi book do DL ? I co tak wszyustkich naszlo na rozpiski deomonwe ?
teraz, zaraz :) ja juz nowy book do demonów oglądałem, oficjalna premiera jest chyba za pare tygodni :)
10 maja jest premiera booka ;) 27 wychodzi spearhead lecz tak samo jak z wampirami pod wzgledem turniejow 10 maja to jest data wydania booka ;)

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

mam nadzieje ze teraz beda DE ? czy moze cos innego wymysla ? Btw wie ktos cos na temat skavenow. Bo kumpla to interesuje a nie za bardzo ma dostepnosc do neta.

ODPOWIEDZ