DL 2250
DL 2250
Bloodthirster 540
Heavy armour, Armour of Khorne, Firestorm Blade, Immortal Fury, Axe of Khorne
Herald of Tzeentch 165
Master of Sorcery, Spellbreaker
Herald of Tzeentch 165
Herald of Tzeentch 215
BSB, Great Icon of Sundering, Master of Sorcery
10 Horrors 120
10 Horrors 120
10 Horrors 120
5 Furies 60
5 Furies 60
5 Flesh hounds 175
5 Flesh hounds 175
3 Fiend of Slaanesh 165
3 Fiend of Slaanesh 165
Total: 2245
Models: 60
PD: 11
DD: 8
Heavy armour, Armour of Khorne, Firestorm Blade, Immortal Fury, Axe of Khorne
Herald of Tzeentch 165
Herald of Tzeentch 165
Herald of Tzeentch 215
BSB, Great Icon of Sundering, Master of Sorcery
10 Horrors 120
10 Horrors 120
10 Horrors 120
5 Furies 60
5 Furies 60
5 Flesh hounds 175
5 Flesh hounds 175
3 Fiend of Slaanesh 165
3 Fiend of Slaanesh 165
Total: 2245
Models: 60
PD: 11
DD: 8
taka sama moda jak przy nowych VC byla...
szkoda tylko ze jak patrze na rozpy to 80% to bloodzio + 3x herald tz i pare jednostek, a pozostlae 20% to keeper + bsb khorna i tez tz...
book jak malo ktory grywalny w calej swojej postaci a juz praktycznie sie 2 kierunki skladania rozp wyksztalcily i to nie tylko przez ligowych wymiataczo jamochlonow ale ogolnie cala populacje :/ przykre troche
szkoda tylko ze jak patrze na rozpy to 80% to bloodzio + 3x herald tz i pare jednostek, a pozostlae 20% to keeper + bsb khorna i tez tz...
book jak malo ktory grywalny w calej swojej postaci a juz praktycznie sie 2 kierunki skladania rozp wyksztalcily i to nie tylko przez ligowych wymiataczo jamochlonow ale ogolnie cala populacje :/ przykre troche
juz chyba gdzies taka rozpiske widziałem...
przemyslenia mam podobne co thurion.
choc mam nadzieje ze szybko sie znajdzie jakas kontra na tego potworka i nie bedzie on standardem kazdej demoniej rozpiski.
przemyslenia mam podobne co thurion.
choc mam nadzieje ze szybko sie znajdzie jakas kontra na tego potworka i nie bedzie on standardem kazdej demoniej rozpiski.
HE i pakujesz demony do pudełeczka
jak będę widział demony w liczbie 40 % turniejowych armii to będę miał w końcu motywację żeby sobie HE pozbierać
tylko jakiś pan zapomniał dopisać przy magi że też jest flaming do pełnego mojego szczęścia ale może poprawią w ostatecznej wersji
jak będę widział demony w liczbie 40 % turniejowych armii to będę miał w końcu motywację żeby sobie HE pozbierać
tylko jakiś pan zapomniał dopisać przy magi że też jest flaming do pełnego mojego szczęścia ale może poprawią w ostatecznej wersji
Zeby Princa wywalili a Exalteta zachowali to mialo by sens jakis a tak Lord niewiele tanszy od GD a duzo slapszy. Zeby chociaz na RB lore mial wylacznosc a tak byle herald Tz umie wiecej niz on. Moze gdyby mogl sie w oddzialach chowac cos by z tego bylo atak...
teraz, zaraz ja juz nowy book do demonów oglądałem, oficjalna premiera jest chyba za pare tygodniRelosu pisze:Ja mam moze glupiutkie pytanie ale sie nie orientuje. Kiedy wychodzi book do DL ? I co tak wszyustkich naszlo na rozpiski deomonwe ?
10 maja jest premiera booka 27 wychodzi spearhead lecz tak samo jak z wampirami pod wzgledem turniejow 10 maja to jest data wydania bookaAsassello pisze:teraz, zaraz ja juz nowy book do demonów oglądałem, oficjalna premiera jest chyba za pare tygodniRelosu pisze:Ja mam moze glupiutkie pytanie ale sie nie orientuje. Kiedy wychodzi book do DL ? I co tak wszyustkich naszlo na rozpiski deomonwe ?