Ok, na pewno jak będziesz dalej nad nim pracował to troszeczke tył bym jeszcze rozjaśnił (niebieski). NMM nie podoba mi się. Jest zbyt słaby żeby przy tych kolorach dobrze wyglądał. Jakbyś nie rozjaśnił tych rurek to IMO za jaskrawy kolor. Szmatka mogłaby być bardziej podcieniowana a skoro jest juz freehand to przynajmniej przez jakis czas uznałeś ją za skończoną. Freehandzik sam w sobie fajny aczkolwiek średnio mi pasuje zarówno do szmatki jak i całej figurki.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Jest zajebisty Tylko ten freehand...wykonanie bez zarzutu, alee co ma gwiazda Chaosu do Tzeentcha ??
Jego znaczek wygląda ciut inaczej. Ale jeśli klientowi to nie przeszkadza to nie ma problemu
No i mam jakieś dziwne wrażenie, że NMM na hełmie jest lepszy niż na pancerzu.
Ogólnie bdb, ziom dobrze zainwestował pieniądze
Romuś... ja Cię proszę. To, że sprzedałeś 4 figsy pod swoim szyldem nie upoważnia Cię do pisania pierdół.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Ja tam spokojny jestem Tylko master painter Roman mniemomentami smieszy
A co do pancerza - pamietaj ze bolter zaslonie pewnie calosc, wiec i tak sie na darmo napracuje, ale co tam, gosciu bedzie mial faje ludki.
A freehand to tez pomysl goscia, nie musi byc odrazu kadzidlo tzeetncha, chaos to chaos przeca...
@muzyk - nmm to czarny + snakebite, snakebite, snakebit+bialy, bialy
Jest wy####### na maxa !
Wcale nie uwazam by ten seledynowy był festyniarski imho jest zajebisty !
Lucek był tez dla tego zleceniodawcy czy na osobna aukcje ?
Lucek mial isc na aukcje, ale za ladny na ebay wiec to taki moj wybryk byl raczej
Kolezka co zamowil Thousand Sonow chce go kupic odemnie
I chyba jednak sie skusze bo walnal niezla propozycje cenowa , a wymaluje lepszego Lucka jeszcze, do tego dorzuce skonwertowana gwardie przyboczna No i uwzglednie wszystkie uwagi naszego forumowego mastera - Romana Wiec wtedy juz bedzie porzadny Lucek, a nie taka kupa na stol jak ten co pokazywalem wczesniej
Ostatnio zmieniony 31 sty 2007, o 00:00 przez Hashmallum, łącznie zmieniany 1 raz.