Nadciągają Demony Chaosu ??
Moderator: KrzysiekW
zapomniałem, że zdjąłem jedną liczbowo, a nie zmieniłem tego w punktach. dzięki za podpowiedź
mam złe doświadczenie, grając rydwanami przeciwko jego armatom... hehe
co do axe, a blade to sądzę, że to ten sam przedmiot, więc wolałem użyć nazwy ze spisu. ale gdyby zawierał te 2 opcje, też bym się nie obraził
co do axe, a blade to sądzę, że to ten sam przedmiot, więc wolałem użyć nazwy ze spisu. ale gdyby zawierał te 2 opcje, też bym się nie obraził
tjaa.. a przy demon princie nie ma infinited fury tylko hatredKensiorek pisze:Zauwazyliscie ze przy Heraldzie Khorna nie ma firestorm blade tylko firestorm Axe ??:)
chyba trzeba bedzie uscislic ze tu chodzi o polaczony Axe of Khorn z Firestorm blade
to demony wiec masz na nim warda i jesli bedzie strzelal w rydwan to nie w BT No i na dysku tez pewnie ci go zdiac bedzie chcial bo w oddziale go nie schowasz.Gilbert78 pisze:zapomniałem, że zdjąłem jedną liczbowo, a nie zmieniłem tego w punktach. dzięki za podpowiedź
teclis nie jest special characterem.. masz racjePiotrek pisze:ok ma imie , ma specjalne zasady, zgadzam sie jest 0-1 wporzadku
Ale gdzie jest napisane ze jest specjalnym charakterem?
Czempioni HE mogli , albo jeszcze mogą brać magiczne przedmioty i co liczyli sie do limitu heros?
jeszcze moga i nie ma to nic wspolnego tu... zauwaz, ze karnak przedmiotow brac nie moze..
Daemonic; Magic Resistance (3); Hatred.
Packleader. Karanak is a unit champion
Prey of the Blood God. At the start of the game, before
deployment, nominate one character in the enemy army – this is
the quarry of Khorne that Karanak has come to claim. Karanak
receives a re-roll on rolls to hit and to wound the chosen
character.
Statsy flesh hounda z 4A...
Packleader. Karanak is a unit champion
Prey of the Blood God. At the start of the game, before
deployment, nominate one character in the enemy army – this is
the quarry of Khorne that Karanak has come to claim. Karanak
receives a re-roll on rolls to hit and to wound the chosen
character.
Statsy flesh hounda z 4A...
Po pobieznym przestudiowaniu AB do Demonów stwierdzam, że jest to armia zajebista posiadająca jedynie 2 wady: za tani BT, ew za droga reszta demonów i zwalony daemon prince.
Bardzo duzo różnorodnych jednostek
bardzo dużo grywalnych jednostek
Zabawny fluff
Fajni speciale
Duzo kombinacji na bohaterach
Naprawdę duży+++++ dla panów z GW (tylko ten BT i DP...)
Zabawny fluff
Fajni speciale
Czy ma ktoś linka do pliku do army buildera do demonów?
screamery sa jeszcze minusem :> sa za drodzy w stosunku do tego co maja. No i crusherom by sie przydalo cos (cos -> 3 wound )trikk pisze:Po pobieznym przestudiowaniu AB do Demonów stwierdzam, że jest to armia zajebista posiadająca jedynie 2 wady: za tani BT, ew za droga reszta demonów i zwalony daemon prince.
Zabawny fluff
Fajni speciale
Taaa DP to nie wybaczę ^^
Mi się średnio podoba taki miszmasz markowy, a do armii mam jedno zastrzeżenie - true ward... IMO powinien być tylko na 12" od generała i na herosach. Nie będę jednak zrzędził - Keeper jest super ^^
Fajne rzeczy można z tego złożyć, trochę mało speciali, w sumie houndy są koksami i będą obowiązkowo w każdej rozpisce, ale tylko screamery są niegrywalne. Book nie jest zły, jednakże zostaję przy mortalach. Ciekawe co będzie z łączeniem?
Mi się średnio podoba taki miszmasz markowy, a do armii mam jedno zastrzeżenie - true ward... IMO powinien być tylko na 12" od generała i na herosach. Nie będę jednak zrzędził - Keeper jest super ^^
Fajne rzeczy można z tego złożyć, trochę mało speciali, w sumie houndy są koksami i będą obowiązkowo w każdej rozpisce, ale tylko screamery są niegrywalne. Book nie jest zły, jednakże zostaję przy mortalach. Ciekawe co będzie z łączeniem?
już po bitwie. jednak się myliłem i na stole zobaczyłem krasnoludy. trzy wypaśne klocki piechoty, pokaźny park maszynowy i żyro... wynik walki - masakra na krasnoludach. po 4 turze praktycznie nie było już z czym walczyć... DEMONY SĄ PRZERAŻAJĄCE!
P.S. bloodthirister jest mega przegięty
P.S. bloodthirister jest mega przegięty