![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
mam złe doświadczenie, grając rydwanami przeciwko jego armatom... hehe
co do axe, a blade to sądzę, że to ten sam przedmiot, więc wolałem użyć nazwy ze spisu. ale gdyby zawierał te 2 opcje, też bym się nie obraził
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Moderator: KrzysiekW
tjaa.. a przy demon princie nie ma infinited fury tylko hatredKensiorek pisze:Zauwazyliscie ze przy Heraldzie Khorna nie ma firestorm blade tylko firestorm Axe ??:)
chyba trzeba bedzie uscislic ze tu chodzi o polaczony Axe of Khorn z Firestorm blade![]()
to demony wiec masz na nim warda i jesli bedzie strzelal w rydwan to nie w BTGilbert78 pisze:zapomniałem, że zdjąłem jedną liczbowo, a nie zmieniłem tego w punktach. dzięki za podpowiedź![]()
mam złe doświadczenie, grając rydwanami przeciwko jego armatom... hehe
co do axe, a blade to sądzę, że to ten sam przedmiot, więc wolałem użyć nazwy ze spisu. ale gdyby zawierał te 2 opcje, też bym się nie obraził
teclis nie jest special characterem.. masz racjePiotrek pisze:ok ma imie , ma specjalne zasady, zgadzam sie jest 0-1 wporzadku
Ale gdzie jest napisane ze jest specjalnym charakterem?
Czempioni HE mogli , albo jeszcze mogą brać magiczne przedmioty i co liczyli sie do limitu heros?
screamery sa jeszcze minusem :> sa za drodzy w stosunku do tego co maja. No i crusherom by sie przydalo cos (cos -> 3 woundtrikk pisze:Po pobieznym przestudiowaniu AB do Demonów stwierdzam, że jest to armia zajebista posiadająca jedynie 2 wady: za tani BT, ew za droga reszta demonów i zwalony daemon prince.
Bardzo duzo różnorodnych jednostek
bardzo dużo grywalnych jednostek
Zabawny fluff
Fajni speciale
Duzo kombinacji na bohaterach
Naprawdę duży+++++ dla panów z GW (tylko ten BT i DP...)