Gallery by SexRocket
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Brawo, SexRocket. Nie jest to malowanie konkursowe, ale pomysłowe, spójne, konsekwentne i na bardzo wysokim poziomie. Chciałbym zobaczyć tę armię na jakimś turnieju
Fajne błoniaste skrzydła robi też HassleFree, chociaż bardziej "okrągłe" niż te "trójkątne" od harpii.GraveDigger pisze:Powiedz mi prosze od czego to sa skrzydla, harpie do moich DE taz maja tak wygladac tylko nie wiem z czego mozna wziac takie albo podobne skrzydla
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Zapraszam na mastera blastera do gorzowa to zobaczysz mozemy nawet czelendzyk pyknacTomash pisze:Chciałbym zobaczyć tę armię na jakimś turnieju
Ostatnio zmieniony 7 kwie 2008, o 00:53 przez SexRocket, łącznie zmieniany 1 raz.
no i kolejna moje praca tym razem bsb imperialny na zamowienie
kolorystyka jest mi narzucona tak samo jak wyglad podstawki (dosc ubogi no ale takie bylo zyczenie klienta)
Najbardziej naturalne kolory sa na 1 fotce
Nastepni w kolejce shadsi do liftingu moze za to zalapia sie na ten dziwny temat PMOTM
kolorystyka jest mi narzucona tak samo jak wyglad podstawki (dosc ubogi no ale takie bylo zyczenie klienta)
Najbardziej naturalne kolory sa na 1 fotce
Nastepni w kolejce shadsi do liftingu moze za to zalapia sie na ten dziwny temat PMOTM
najbardziej podoba mi się miecz i freehand na bardingu, szkoda że klijent niechciał na szmatce ob banera...wtedy sztanrar by miażdżył a tak ta pusta wstęga tak jakoś niepasuje do poziomu pracy...poprostu go zaniża...
co niezmienia faktu że praca i tak niszczy...
co niezmienia faktu że praca i tak niszczy...
yyy... gdzie na tej figurce jest freehand ?najbardziej podoba mi się miecz i freehand na bardingu
Rzeczywiście na tej szmatce przydałoby się coś, bo jest pusto, ale rozumiem że to nie od Ciebie zależy... Praca bardzo mi się podoba.
- Bretonnian krzywy
- Powergamer Rozpiskowy
Według mnie harpie pomalowane pięknie i nie ma się do czego przyczepić.
no i shadsi po liftingu pierwotny wyglad widoczny na pierwszej stronie
Figsy polakierowalem przed zrobieniem fotek i strasznie sie teraz swieca:| ale na zywo tego nie widac. Wogole kolory jakies przeklamanwe wyszly
a tu mamy nowa zabcie do mojej armii lizzi (podziekowania dla paffeu za udostepnienie modelu )
I wielki zly do jako gienio do moich demonow Biedaczysko 3 lata czekal na malowanie az w koncu sie doczekal
Figsy polakierowalem przed zrobieniem fotek i strasznie sie teraz swieca:| ale na zywo tego nie widac. Wogole kolory jakies przeklamanwe wyszly
a tu mamy nowa zabcie do mojej armii lizzi (podziekowania dla paffeu za udostepnienie modelu )
I wielki zly do jako gienio do moich demonow Biedaczysko 3 lata czekal na malowanie az w koncu sie doczekal
Figurki Dark Elfów bardzo ładne, szczególnie podobają mi się Harpie (świetna konwersja), i czarodziejka z Gamezone. Nie wybrałbym takiej kolorystyki dla swoich Darków, ale przyznam, że cała armia wygląda ciekawie i oryginalnie.
Mam też pytanie, w jaki sposób otrzymałeś kolor drewna na Boltach? Przyznam, że mam sporo problemów właśnie z drewnem na Boltach i za nic nie mogę utrafić w żaden fajny odcień, a Twoje wykonanie bardzo mi odpowiada
No i żabcia - super praca, bardzo mi się podoba
Mam też pytanie, w jaki sposób otrzymałeś kolor drewna na Boltach? Przyznam, że mam sporo problemów właśnie z drewnem na Boltach i za nic nie mogę utrafić w żaden fajny odcień, a Twoje wykonanie bardzo mi odpowiada
No i żabcia - super praca, bardzo mi się podoba
@Rizzen maszyny malowal mi kolega (jak z reszta jest napisane) wiec nie daje 100% pewnosci jakie tam sa kolory ale wydaje mi sie ze snakebitte i bubonic
@Bless w dippingu o to chodzi zeby to byl standardowy TT nic wiecej. Mam tyle malowania swoich DE i zamowien ze gdybym mial malowac demona i zabe tradycyjnie to przez nastepne 3 lata bym sie pewnie za to nie zabral a tak figsy sa gotowe do gry Z reszta grales na WI przeciwko moim lizaczkom wiec widziales jak wygladaja na zywo chyba nie najgorzej co?
Nastepni w kolejce manflayersi wiec juz tradycyjne malowanie i tu sie troche postaram bo to jednak jedna z glownych sil uderzeniowych mojej armii no i piekne figsy
@Bless w dippingu o to chodzi zeby to byl standardowy TT nic wiecej. Mam tyle malowania swoich DE i zamowien ze gdybym mial malowac demona i zabe tradycyjnie to przez nastepne 3 lata bym sie pewnie za to nie zabral a tak figsy sa gotowe do gry Z reszta grales na WI przeciwko moim lizaczkom wiec widziales jak wygladaja na zywo chyba nie najgorzej co?
Nastepni w kolejce manflayersi wiec juz tradycyjne malowanie i tu sie troche postaram bo to jednak jedna z glownych sil uderzeniowych mojej armii no i piekne figsy
- likwidator
- "Nie jestem powergamerem"
kości dobrze ci wyszły ale mi się oni obaj nie podobają
Jako ze ostatnio sie troche nudzie to lepie sobie po woli kolejnych dark ridersow teraz przerobki z WE i DE (nogi od glade ridersow,tak jak i koniki korpusy rece i wlocznie od warriorow DE a glowki w kapturach od glade guardow. Dodatkowo znalazlem zastosowanie dla dwoch kolesi z rydwanu DE ktorzy mi gdzies zostali )Dwaj pierwsi na fotkach beda jeszcze zalepieni GS a wszystkie plaszcze wypolerowane. Co o nich myslicie?
jako ze ostatnie fotki dippingu nie wyszly najlepiej to wrzucam inne (miedzy innymi zabe wyzej widoczna) mam nadzieje ze te wam bardziej przypadna do gustu
jako ze ostatnie fotki dippingu nie wyszly najlepiej to wrzucam inne (miedzy innymi zabe wyzej widoczna) mam nadzieje ze te wam bardziej przypadna do gustu