Gallery by SexRocket

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Nie zgodze sie Pasiaczku z Toba - imho ladnym figurkom wlasnie nie powinno sie za duzo zmieniac , bo po co zmieniac piekno ??

Furie sa w pytke tak to okresle , fajnie ze wszedzie trzymasz jedna kolorystyke i jeden rodzaj podstawek - bardzo to lubie jak armia jest spojna...

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Brawo, SexRocket. Nie jest to malowanie konkursowe, ale pomysłowe, spójne, konsekwentne i na bardzo wysokim poziomie. Chciałbym zobaczyć tę armię na jakimś turnieju :)
GraveDigger pisze:Powiedz mi prosze od czego to sa skrzydla, harpie do moich DE taz maja tak wygladac tylko nie wiem z czego mozna wziac takie albo podobne skrzydla
Fajne błoniaste skrzydła robi też HassleFree, chociaż bardziej "okrągłe" niż te "trójkątne" od harpii.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

Tomash pisze:Chciałbym zobaczyć tę armię na jakimś turnieju :)
Zapraszam na mastera blastera do gorzowa to zobaczysz ;) mozemy nawet czelendzyk pyknac ;)
Ostatnio zmieniony 7 kwie 2008, o 00:53 przez SexRocket, łącznie zmieniany 1 raz.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Reiko
Mudżahedin

Post autor: Reiko »

Pozazdrościć armii :)
Harpie - super, bo nareszcie jakieś fajniejsze podstawki :wink: Jedyne co mi się w reszcie DE nie podoba to właśnie podstawki :?

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

no i kolejna moje praca tym razem bsb imperialny na zamowienie :)
kolorystyka jest mi narzucona tak samo jak wyglad podstawki (dosc ubogi no ale takie bylo zyczenie klienta)
Najbardziej naturalne kolory sa na 1 fotce

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nastepni w kolejce shadsi do liftingu :) moze za to zalapia sie na ten dziwny temat PMOTM :)
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Urban
Falubaz

Post autor: Urban »

najbardziej podoba mi się miecz i freehand na bardingu, szkoda że klijent niechciał na szmatce ob banera...wtedy sztanrar by miażdżył a tak ta pusta wstęga tak jakoś niepasuje do poziomu pracy...poprostu go zaniża...
co niezmienia faktu że praca i tak niszczy... =D>

Awatar użytkownika
Kol0
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Kol0 »

najbardziej podoba mi się miecz i freehand na bardingu
yyy... gdzie na tej figurce jest freehand ? :roll:
Rzeczywiście na tej szmatce przydałoby się coś, bo jest pusto, ale rozumiem że to nie od Ciebie zależy... Praca bardzo mi się podoba. :)

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Super praca ! Jedno, co bym poprawil to jakis lakier matowy na konia, bo przynajmniej na fotkach, dosyc sie chlopak swieci na siersci, co zaburza wiarygodnosc obrazu.

Ale to tak na czepialskiego. Ogolnie bomba. :)
Obrazek

Awatar użytkownika
tedzio
Masakrator

Post autor: tedzio »

bardzo ładny chociaz nie przepadam z tym modelem, fajne skrzydła tego anioła, i by sie cos jednak przydało na tej wstedze

Awatar użytkownika
Bretonnian krzywy
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Bretonnian krzywy »

Według mnie harpie pomalowane pięknie i nie ma się do czego przyczepić.

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

no i shadsi po liftingu :) pierwotny wyglad widoczny na pierwszej stronie
Figsy polakierowalem przed zrobieniem fotek i strasznie sie teraz swieca:| ale na zywo tego nie widac. Wogole kolory jakies przeklamanwe wyszly :(

Obrazek

a tu mamy nowa zabcie do mojej armii lizzi :) (podziekowania dla paffeu za udostepnienie modelu :))

Obrazek

I wielki zly do jako gienio do moich demonow :) Biedaczysko 3 lata czekal na malowanie az w koncu sie doczekal :P

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Shades to dobra praca - schludna, czysta, troche jaskrawa, ale pasuje do reszty armii. Bardzo dobra robota !
Natomiast dippingowane zaba i demon... ok, maja na sobie farbe. Nie sa srebrne.
Obrazek

Awatar użytkownika
Rizzen

Post autor: Rizzen »

Figurki Dark Elfów bardzo ładne, szczególnie podobają mi się Harpie (świetna konwersja), i czarodziejka z Gamezone. Nie wybrałbym takiej kolorystyki dla swoich Darków, ale przyznam, że cała armia wygląda ciekawie i oryginalnie.
Mam też pytanie, w jaki sposób otrzymałeś kolor drewna na Boltach? Przyznam, że mam sporo problemów właśnie z drewnem na Boltach i za nic nie mogę utrafić w żaden fajny odcień, a Twoje wykonanie bardzo mi odpowiada :)
No i żabcia - super praca, bardzo mi się podoba :)

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

@Rizzen maszyny malowal mi kolega (jak z reszta jest napisane) wiec nie daje 100% pewnosci jakie tam sa kolory ale wydaje mi sie ze snakebitte i bubonic

@Bless w dippingu o to chodzi zeby to byl standardowy TT nic wiecej. Mam tyle malowania swoich DE i zamowien ze gdybym mial malowac demona i zabe tradycyjnie to przez nastepne 3 lata bym sie pewnie za to nie zabral a tak figsy sa gotowe do gry :) Z reszta grales na WI przeciwko moim lizaczkom wiec widziales jak wygladaja na zywo chyba nie najgorzej co? :)

Nastepni w kolejce manflayersi wiec juz tradycyjne malowanie i tu sie troche postaram bo to jednak jedna z glownych sil uderzeniowych mojej armii no i piekne figsy :)
ObrazekObrazek

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

To zaba i demon pomalowane sa??
Wygladaja jakby dot4 na nich nie do konca zadzialal ;)

Awatar użytkownika
likwidator

Post autor: likwidator »

kości dobrze ci wyszły ale mi się oni obaj nie podobają

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Post autor: loler »

DE technicznie są ładne aczkolwiek kolory mi się nie podobają no ale to już kwestia gustów.

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Jako ze ostatnio sie troche nudzie to lepie sobie po woli kolejnych dark ridersow teraz przerobki z WE i DE (nogi od glade ridersow,tak jak i koniki korpusy rece i wlocznie od warriorow DE a glowki w kapturach od glade guardow. Dodatkowo znalazlem zastosowanie dla dwoch kolesi z rydwanu DE ktorzy mi gdzies zostali :) )Dwaj pierwsi na fotkach beda jeszcze zalepieni GS a wszystkie plaszcze wypolerowane. Co o nich myslicie?

Obrazek

Obrazek

jako ze ostatnie fotki dippingu nie wyszly najlepiej to wrzucam inne (miedzy innymi zabe wyzej widoczna) mam nadzieje ze te wam bardziej przypadna do gustu :P

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Etyś
Wałkarz

Post autor: Etyś »

wow naprawde super prace

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

dlubalem ostatnio cos zeby przerobic koiolek takie cos mi wyszlo ;) w sumie na gore zamiast posagu wkleilem figse z reapera jako hag i dwie zalogantki beda. wszystko na podstawce rydwanowej gdzie beda jeszcze swiece wklejone a z tylu za tronem bedzie sztandar (BSB) z glowa smoka HE na wierzcholku :twisted:

Obrazek
ObrazekObrazek

ODPOWIEDZ