King

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

war2bone
Chuck Norris

Post autor: war2bone »

wyczesane w kosmos :P

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: dead »

orzel zbyt monotonny kolorystycznie - te biale koncowki wg mnie nie pasuja kompletnie :( jakbys wrzucil wiecej odcieni na orle to byloby znacznie lepiej ... (tak samo "plery" takie biale V - tez to nie pasuje bo za bardzo sie odcina)

praca wyglada tak jakbys przylozyl sie do koncepcji konwersji poczatkowego malowania ale najbardziej widoczna czesc figsy czyli orzel zostal potraktowany po macoszemu - jesli chodzi o opierzenie :D

ale i tak jak na stol to bardzo SI ... choc fajniej by bylo jakby to byla bardziej wybijajaca sie praca (BTW widac postep w stosunku do twoich wczesniejszych stolowych prac - czyzbys podniosl poziom wykonania :D ?? jak tak to bravo !!)

pozdro

Awatar użytkownika
Chaoschild
Chuck Norris

Post autor: Chaoschild »

Brawo! Swietna sprawa, smialo do kategorii Duel moglbys startowac na GD.
PARTY IN THE MOONLIGHT AND DANCE TO THE SUNRISE...

http://www.coolminiornot.com/artist/chaoschild

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Post autor: loler »

tak jak dead uważam, że orzeł trochę monotonny.
Mimo to jednak bardzo fajna i udana praca!!

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

To ze orzełek monotonny troche to jedna sprawa, ale mnie najbardziej razi statyczność kinga. Orzeł skacze mu do "twarzy" a on spokojnie siedzi i gdzies w dal patrzy niby... Wiem że to umarlak ale jednak trochę żywszy by mógł być.

Co do GD to koledzy przesadzili ale bardzo ładna praca :)

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Post autor: Kokesz »

Praca mi się podoba, fakt orzeł mógłby mieć więcej odcieni na piórach. A King nie reaguje, bo go orzeł wziął z zaskoczenia :D

Awatar użytkownika
Bretonnian krzywy
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Bretonnian krzywy »

Moim zdaniem figurka pomalowana przepięknie,naprawde brawo =D> =D> =D> =D>

Awatar użytkownika
Fedek
Chuck Norris

Post autor: Fedek »

Jeździec wygląda DUŻO lepiej niż orzeł i wight. Tak jak przedmówcy skrytykuje pióra orła.

Natomiast co do samej konwersji. Uważam, że jest bardzo ok, ale trochę załamuje mi się interakcja elfa i całej scenki, wydaje mi się trochę oderwany - trochę jakby ta walka w ogóle go nie interesowała, niby zamachnął się mieczem, ale chyba chce walić w pustkę :P Ale wiem, że dopasować to idealnie byłoby trudno.

Ogólnie na plus, sam king wygląda kiepsko sam, ale jako podstawka prezentuję się ok :P

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

spoko pomysł, elf i orzeł dynamicznie wygląda ale truposz siedzi niewzruszony, może chociaż mieczem by machnął?

EDIT: dopiero teraz przeczytałem resztę komentarzy i chyba się powtarzam... :D

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Fedek pisze:Jeździec wygląda DUŻO lepiej niż orzeł i wight. Tak jak przedmówcy skrytykuje pióra orła.

Natomiast co do samej konwersji. Uważam, że jest bardzo ok, ale trochę załamuje mi się interakcja elfa i całej scenki, wydaje mi się trochę oderwany - trochę jakby ta walka w ogóle go nie interesowała, niby zamachnął się mieczem, ale chyba chce walić w pustkę :P Ale wiem, że dopasować to idealnie byłoby trudno.

Ogólnie na plus, sam king wygląda kiepsko sam, ale jako podstawka prezentuję się ok :P
Wiesz jak to z tymi elfami - one sa leniwe i maja swoich murzynow od mordowania :)

Jesli chodzi o moje zdanie to Fedek ujal je w 100% tak samo jak ja bym napisal...

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Świetny orzełek, bardzo mi sie podoba pomysł i malowanie też zadowalające. Ciekawe jak się prezentuje na stole. ;)

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

orzel jest czarny bo chcialem zrobic Thalandora na Gwandorze [ Gwandor the Black]. jesli macie pomysl jak pomlowac czarne piora to jestem otwarty na propozycje. Biala V pasuje idealnie, zupelnie jak na prawdziwych czarnych orlach... przegladalem neta i ogladalem zdjecia...
king nie zdarzyl sie ruszyc, jedynie szkapa podniosla leb...
jezdziec szuka kolejnego celu :P a mieczem dopiero sie zamachnie ;)
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

ODPOWIEDZ