King
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
orzel zbyt monotonny kolorystycznie - te biale koncowki wg mnie nie pasuja kompletnie jakbys wrzucil wiecej odcieni na orle to byloby znacznie lepiej ... (tak samo "plery" takie biale V - tez to nie pasuje bo za bardzo sie odcina)
praca wyglada tak jakbys przylozyl sie do koncepcji konwersji poczatkowego malowania ale najbardziej widoczna czesc figsy czyli orzel zostal potraktowany po macoszemu - jesli chodzi o opierzenie
ale i tak jak na stol to bardzo SI ... choc fajniej by bylo jakby to byla bardziej wybijajaca sie praca (BTW widac postep w stosunku do twoich wczesniejszych stolowych prac - czyzbys podniosl poziom wykonania ?? jak tak to bravo !!)
pozdro
praca wyglada tak jakbys przylozyl sie do koncepcji konwersji poczatkowego malowania ale najbardziej widoczna czesc figsy czyli orzel zostal potraktowany po macoszemu - jesli chodzi o opierzenie
ale i tak jak na stol to bardzo SI ... choc fajniej by bylo jakby to byla bardziej wybijajaca sie praca (BTW widac postep w stosunku do twoich wczesniejszych stolowych prac - czyzbys podniosl poziom wykonania ?? jak tak to bravo !!)
pozdro
- Chaoschild
- Chuck Norris
Brawo! Swietna sprawa, smialo do kategorii Duel moglbys startowac na GD.
To ze orzełek monotonny troche to jedna sprawa, ale mnie najbardziej razi statyczność kinga. Orzeł skacze mu do "twarzy" a on spokojnie siedzi i gdzies w dal patrzy niby... Wiem że to umarlak ale jednak trochę żywszy by mógł być.
Co do GD to koledzy przesadzili ale bardzo ładna praca
Co do GD to koledzy przesadzili ale bardzo ładna praca
- Bretonnian krzywy
- Powergamer Rozpiskowy
Moim zdaniem figurka pomalowana przepięknie,naprawde brawo
Jeździec wygląda DUŻO lepiej niż orzeł i wight. Tak jak przedmówcy skrytykuje pióra orła.
Natomiast co do samej konwersji. Uważam, że jest bardzo ok, ale trochę załamuje mi się interakcja elfa i całej scenki, wydaje mi się trochę oderwany - trochę jakby ta walka w ogóle go nie interesowała, niby zamachnął się mieczem, ale chyba chce walić w pustkę Ale wiem, że dopasować to idealnie byłoby trudno.
Ogólnie na plus, sam king wygląda kiepsko sam, ale jako podstawka prezentuję się ok
Natomiast co do samej konwersji. Uważam, że jest bardzo ok, ale trochę załamuje mi się interakcja elfa i całej scenki, wydaje mi się trochę oderwany - trochę jakby ta walka w ogóle go nie interesowała, niby zamachnął się mieczem, ale chyba chce walić w pustkę Ale wiem, że dopasować to idealnie byłoby trudno.
Ogólnie na plus, sam king wygląda kiepsko sam, ale jako podstawka prezentuję się ok
Wiesz jak to z tymi elfami - one sa leniwe i maja swoich murzynow od mordowaniaFedek pisze:Jeździec wygląda DUŻO lepiej niż orzeł i wight. Tak jak przedmówcy skrytykuje pióra orła.
Jesli chodzi o moje zdanie to Fedek ujal je w 100% tak samo jak ja bym napisal...
orzel jest czarny bo chcialem zrobic Thalandora na Gwandorze [ Gwandor the Black]. jesli macie pomysl jak pomlowac czarne piora to jestem otwarty na propozycje. Biala V pasuje idealnie, zupelnie jak na prawdziwych czarnych orlach... przegladalem neta i ogladalem zdjecia...
king nie zdarzyl sie ruszyc, jedynie szkapa podniosla leb...
jezdziec szuka kolejnego celu a mieczem dopiero sie zamachnie
king nie zdarzyl sie ruszyc, jedynie szkapa podniosla leb...
jezdziec szuka kolejnego celu a mieczem dopiero sie zamachnie
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned