Ps.Jak macie cos zmieniac to mowcie co bo nie wiem czy se armie dokupic/konwertowac itp (a to kosztuje):?
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Nic dodac nic ujac. Potem ew. mozna zakazac trypolowac speciali i dublowac rarow i wystarczy.Drakenhoff Banner, Greater Demons zajmują dodatkowo slot herosa.
Małe, proste, jasne.
Super. Dużo lepszy deal niż 800 pts w herosach, bo to bzdura. Jestem całkowicie za.DolmiR pisze:Oczywiscie ze warto.
Czytajac niektore wypowiedzi w tym temacie stwierdzam ,ze trzeba by bylo napisac kolejny podrecznik w ktorym byloby napisane co wolno wystawic i w jakiej ilosc.
Nie popadajmy w skrajnosci.
JJ na LS podal rozwiazanie ktore mi sie najbardziej podoba.Nic dodac nic ujac. Potem ew. mozna zakazac trypolowac speciali i dublowac rarow i wystarczy.Drakenhoff Banner, Greater Demons zajmują dodatkowo slot herosa.
Małe, proste, jasne.
Ograniczenie na cory bezsensowne.
A co jest dla ciebie jednostką strzelającą ?? W armii WE praktycznie wszystko strzela - chcesz abym wystawiał same driady ?? czy skirmish też mi zbanujesz, żebym mógł wybierać góra z 2-3 oddziałów.Aro pisze: No a teraz for fun ogranieczenia:
Strzelanie - max 2 jednostki w armii - nie wliczajac maszyn
Magia - max 2 magow / jeden może być 4 poziomowy
Jazda max 3-4 jednostki jazdy
Piechota jak najwięcej bez GW
Bohaterowie max 3 - bez Lordów wyjątek HE
WE mogą mieć dodatkowy las jednak czary ogniste mogą być rzucone w las i zadają d6 z s5 każdej jednostce w lesie.
Czemu WE moga o tak sie teleportowac z Lasu do Lasu ??? ja chcę to zabnować
Maszyny max 2
Latacze max 1 oddzial
musisz wystawić highborna którego nie możesz i wrzucić w cory EG to będziesz miał legalną rozpęScimitar pisze: A co jest dla ciebie jednostką strzelającą ?? W armii WE praktycznie wszystko strzela - chcesz abym wystawiał same driady ?? czy skirmish też mi zbanujesz, żebym mógł wybierać góra z 2-3 oddziałów.
Zaczekajmy jeszcze na propozycje Furiona.war2bone pisze: ludzie mamy już konkretne decyzje teraz tylko trzeba zagłosować czy chcemy
Euro CS
Euro CS v 800
Euro CS v800 +JJ update
CS Kołaty ( po drobniejszym dopracowaniu )
i zrobić nowy format - kto będzie chciał z organizatorów ten zrobi i już
Cierpliwosci. Jutro postawie swoja wersjeKołek pisze:czytam to i czytam i czytam i aż mnie korci żeby coś powiedzieć ale się powstrzymam, ogólnie sprawdzałem te wszystkie wasze CS'y i powiem tylko tyle że będzie to kompletny niewypał
mam nadzieje, że tak przed 15 sie wyrobisz?Furion pisze:
Cierpliwosci. Jutro postawie swoja wersje