Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
A ja olałem przygotowania do testu - jestem laureatem z angola i generalnie teraz wszystko mam gdzieś
1000 post - Niezwykli 4.0 coming soon
1000 post - Niezwykli 4.0 coming soon
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Spodobało mi się machanie nieskomplikowanych aplikacji internetowych w jeden dzień (WereWolf FAQ - łącznie jakieś 9-10 godzin pracy) napisanych w Ruby On Rails
Ktoś ma pomysły na jakieś fajne i krótkie aplikacyjki?
Ktoś ma pomysły na jakieś fajne i krótkie aplikacyjki?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Die for Emperor
- Mudżahedin
Ogolnie pozdro dla wszystkich co teraz ciezko pracuja przegladajac forum BP
...Róże miłości najchętniej przyjmują się na grobach...
'Nikt nie wymaga od was samych zwyciestw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania reki.'
'Nikt nie wymaga od was samych zwyciestw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania reki.'
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
THE LARGE HADRON COLLIDER
nie wiem jak wy, ale ja nie planuje nic na maj...
Hawking says,
" What happens when the mass of the black hole eventually becomes extremely small is not quite clear, but the most reasonable guess is that it would disappear completely in a tremendous final burst of emission, equivalent to the explosion of millions of H-bombs."
Skoro naukowcy z calego swiata zajmuja sie konstrukcja to na bank cos pojdzie nie tak.
nie wiem jak wy, ale ja nie planuje nic na maj...
Hawking says,
" What happens when the mass of the black hole eventually becomes extremely small is not quite clear, but the most reasonable guess is that it would disappear completely in a tremendous final burst of emission, equivalent to the explosion of millions of H-bombs."
Skoro naukowcy z calego swiata zajmuja sie konstrukcja to na bank cos pojdzie nie tak.
Powtarzasz międzynarodowe trollowanie półreligijnych organizacji zrzeszających naukowych ignorantów i pieniaczy
Sorry, jak widzę kolejne obstrukcje startu LHC - na którego fizycy z całego świata czekają od 15 lat - to mnie krew zalewa.
Tomek, ale jest sie czym podniecac? Watpie zebys byl takim "fizycznym freak'iem" jak Ci naukowcy z projektu. Co udowodnienie istnienia jakichs bozonow Higgsa znaczy dla przecietnego obywatela Ziemi?
Tak samo zwolennicy uruchomienia LHC jak i protestujacy maja racje, bo kazde odkrycie niesie ze soba oprocz korzysci, takze skutki oboczne. I ciekawe jest to co sie stanie tym razem.
Tak samo zwolennicy uruchomienia LHC jak i protestujacy maja racje, bo kazde odkrycie niesie ze soba oprocz korzysci, takze skutki oboczne. I ciekawe jest to co sie stanie tym razem.
A oglądał ktoś Lexxa ? Tam Ziemia była planetą 3ciej czy 13stej kategorii, która została unicestwiona przez wytworzenie przez naukowców właśnie jakichś cząstek Higgsa Bozona (?) w skutek czego Ziemia zamieniła się w ziarenko.
http://fdb.pl/tm13587,LEXX,(o,serialu).html Jak mogłeś nie słyszeć o tym świetnym serialu ??
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Skavenblight pisze:Zapewne, tak jak ja, tak naprawdę nie chcesz tego wiedzieć.Motyl pisze:Mam takie pytanie, o czym wy wogóle rozmawiacie?
Każdy ma jakiegoś bzika
Każdy jakieś hobby ma!
A ja w domu mam chomika
Kota, rybki oraz psa!