Postanowiłem podzielić się ze światem swoją próbą skonwertowania trolla firmy Gamezone na Vargulfa. Ma dorobione zęby (z rogów z pudła starych szkieletów), skrzydła od fell bata i trochę futra na plecach. Niezbyt wyszukanie, wiem, ale to moja pierwsza konwersja w sumie - dotychczasowej zamiany rączek i główek nie liczę....
Wyglada jak przerosniety imp z tymi malymi skzydelkami. Gdybys go jeszcze bardziej przerysowal - tzn dal nawet mniejsze skrzydla to mialbys niezwykle humorystyczny model.
Skrzydla kiepsko wygladaja, naprawde mogles dobrac cos wiekszego i przed wszystkim w innej pozycji. Poza tym w sumie ok, choc przypomina troche krzyczacego goryla a nie wampira.
PARTY IN THE MOONLIGHT AND DANCE TO THE SUNRISE...
No zwracam uwagę na podtytuł tematu.
Varghulf nie lata, więc pomyślałem że takie skrzydła wystarczą, początkowo miałem ich w ogóle nie robić, ale jakoś za mało skonwertowany mi się model wydał.
Ale w sumie niegłupi pomysł z tymi karłowatymi skrzydełkami, myślę że takie od furii byłyby ok.
Jeśli to Twoja pierwsza konwersja to jest OK.
Jedna uwaga- nie podoba mi się futro na skrzydłach, nie chodzi o samo rzeźbienie bo to jest w dobrym stanie lecz o statyczność. Tak idealnie prosto mu wyrosło... Dodaj trochę nieregularności w tym zaroście
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4 Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4 Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3 I gdzie tu sprawiedliwość na świecie