Varghulf konwersja - WIP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Varghulf konwersja - WIP
Postanowiłem podzielić się ze światem swoją próbą skonwertowania trolla firmy Gamezone na Vargulfa. Ma dorobione zęby (z rogów z pudła starych szkieletów), skrzydła od fell bata i trochę futra na plecach. Niezbyt wyszukanie, wiem, ale to moja pierwsza konwersja w sumie - dotychczasowej zamiany rączek i główek nie liczę....
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- likwidator
- "Nie jestem powergamerem"
jak takie "motylkowe" skrzydełka mogą unieść taką szynkę
- Chaoschild
- Chuck Norris
Skrzydla kiepsko wygladaja, naprawde mogles dobrac cos wiekszego i przed wszystkim w innej pozycji. Poza tym w sumie ok, choc przypomina troche krzyczacego goryla a nie wampira.
No zwracam uwagę na podtytuł tematu.
Varghulf nie lata, więc pomyślałem że takie skrzydła wystarczą, początkowo miałem ich w ogóle nie robić, ale jakoś za mało skonwertowany mi się model wydał.
Ale w sumie niegłupi pomysł z tymi karłowatymi skrzydełkami, myślę że takie od furii byłyby ok.
Varghulf nie lata, więc pomyślałem że takie skrzydła wystarczą, początkowo miałem ich w ogóle nie robić, ale jakoś za mało skonwertowany mi się model wydał.
Ale w sumie niegłupi pomysł z tymi karłowatymi skrzydełkami, myślę że takie od furii byłyby ok.
- likwidator
chyba że byś chciał imba to wtedy musiał byś wziąć skrzydełka od barloga i byłoby superhiperultra fajnie:D
Jeśli to Twoja pierwsza konwersja to jest OK.
Jedna uwaga- nie podoba mi się futro na skrzydłach, nie chodzi o samo rzeźbienie bo to jest w dobrym stanie lecz o statyczność. Tak idealnie prosto mu wyrosło... Dodaj trochę nieregularności w tym zaroście
Jedna uwaga- nie podoba mi się futro na skrzydłach, nie chodzi o samo rzeźbienie bo to jest w dobrym stanie lecz o statyczność. Tak idealnie prosto mu wyrosło... Dodaj trochę nieregularności w tym zaroście
- likwidator
A tak w ogóle nie będę owijać w bawełnę , jest średniopiękny.
Mini skrzydełka mogą zrobić z niego coś że będzie komiczny.
Mini skrzydełka mogą zrobić z niego coś że będzie komiczny.
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2008, o 15:18 przez likwidator, łącznie zmieniany 3 razy.
BDB wygląda! Vargulf moze sobie pomagac skrzydełkami tak jak Ty pokazałeś, sam z seibie nie lata więc większe skrzydła to imo pomyłka byłaby.
Pomaluj go na dobrym poziomie i naprawde będzie git!
Pomaluj go na dobrym poziomie i naprawde będzie git!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!