KRASIE 1500%
ten wasz pomysl z bsb chyba wkoncu do mnie trafil.. bym go wzial zamiast runesmitha z challengem bo master inzyniera nie wywaleTomCio pisze:No niewiem, mi na 2k 5DD i 3 scrolle starczą.
To wywal master cepa i daj zamiast niego bsb z rune of stone, wtedy to będzie mógł więcej przyjąć i ustać.myslalem nad tym, ale wole miec ten brejk na kostce, ten oddzial ma przyjmowac najgorsze co da sie przyjac...i ma to ustac
cos tam bym pokombinowal zeby typ mial challenge i save 1+ ew. przerzucany... i wtedy z longow i malych warriorow robie duzych warriorow i zgadza sie w pktach
ale raczej na 90% itak wezme ten cienki chaos trzeba odzyskac utracony w tym roku tytul najlepszego Chaosu ligi a grajac krasiami na masterach go nie odzyskam
pzdr !!
na 1,5 k to przynajmniej dwa klocki do walki z BSB i challangem...
takich skavenów na masie czy innych futerkowców, jeśli się nie zdąży wystrzelać, to nawet 6DD i 3DS nie starczy
no i najlepsza kombinacja na BSB to challenge+oathstone+dodatki, ale jest tak upiornie drogi że tylko na 2k+
pozdrawiam
takich skavenów na masie czy innych futerkowców, jeśli się nie zdąży wystrzelać, to nawet 6DD i 3DS nie starczy
no i najlepsza kombinacja na BSB to challenge+oathstone+dodatki, ale jest tak upiornie drogi że tylko na 2k+
pozdrawiam
O właśnieKozisyn pisze:nie po to sie bierze mega kloc krasi co by uciekł bo przegrało mu sie o jeden Wink
temu jest bsb
Oathstone jest biedny, ma więcej minusów jak plusów, no i 1 heros w tym oddziale moze siedzieć i bsb z niego niemoże wyjść...Hohonus pisze:no i najlepsza kombinacja na BSB to challenge+oathstone+dodatki, ale jest tak upiornie drogi że tylko na 2k+
pozdrawiam
Daj bsbkowi rune of stone, 2x cleavin i challanga, umie przywalić, przyzwać coś do siebie i jakoś tam się broni.
A na co ty chcesz przec do przodu? przecież masz 3 Mv wiec nie widze żadnych przeciwwskazań do brania oath stone'a.Daro pisze:Oathstone - do bani. Moje kloce nie maja stac tylko przec do przodu - stojacy kloc to martwy kloc - tylko kwestia czasu kiedy.
Pozdro
No a co ci robi że stoisz do konca gry? i tak wyciągasz te 6 CR. Najwyżej cię rozstrzelają
Oathstone - chu**ia z grzybem w maronacie.
Dlaczego?
Plusy:
- Nietracimy szeregów
- MR 1
Minusy:
- Stoimy do końca gry
- Niemożna wyjść herosem z oddziału
- Niemożna schować drugiego herosa do oddziału
- Będą nas poprostu omijać i to perfidnie, bo ani drgniemy
- Jak zaczniemy uciekać to przepadają pkt za herosa
- Zawsze trzeba krzyczeć challanga
A wiesz, klockami jednak czasem trzeba się ruszyć, wejść na flanke, zasłonić coś, podbiec pod coś. I powiem ci: tak pre do przodu, czasem kończe grę mając 3 ćwiartki.
Dlaczego?
Plusy:
- Nietracimy szeregów
- MR 1
Minusy:
- Stoimy do końca gry
- Niemożna wyjść herosem z oddziału
- Niemożna schować drugiego herosa do oddziału
- Będą nas poprostu omijać i to perfidnie, bo ani drgniemy
- Jak zaczniemy uciekać to przepadają pkt za herosa
- Zawsze trzeba krzyczeć challanga
A wiesz, klockami jednak czasem trzeba się ruszyć, wejść na flanke, zasłonić coś, podbiec pod coś. I powiem ci: tak pre do przodu, czasem kończe grę mając 3 ćwiartki.
Robi i to dużo...No a co ci robi że stoisz do konca gry?
stoje?
oddaje przeciwnikowi z marszu 200pkt(cwiartki)
nie moge drgnac...wiec nawet jak go zlamie to nie przejmuje oddzialu...ani nie daje sobie mozliwosci proby dogonienia go (a roznica o 1 nie jest az tak druzgocaca)-oathstone
o elemencie taktycznym jak proby flankowania,odginanie szarz itp moge zapomniec
no i nie wiem jak w twoich stronach ale w moich wygrywa sie przez lamanie i dogonienie oddzialow(lub tez panikowanie)
nie moge drgnac...wiec nawet jak go zlamie to nie przejmuje oddzialu...ani nie daje sobie mozliwosci proby dogonienia go (a roznica o 1 nie jest az tak druzgocaca)-oathstone
o elemencie taktycznym jak proby flankowania,odginanie szarz itp moge zapomniec
no i nie wiem jak w twoich stronach ale w moich wygrywa sie przez lamanie i dogonienie oddzialow(lub tez panikowanie)
-
- "Nie jestem powergamerem"
proponuje zamiast warsow longi wziac bo wtedy przynajmnie nie spanikuja
Nie, bo na stole się niezmieścisz, warriorsi lepsiSami Thunderersi
No właśnie, a nawet jak niedogonimy to mamy sztandar.stoje?