Plotki na temat army booka do 7. edycji

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

Zablokowany
SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

dlatego niestety cieszy sie coraz mniejsza popularnoscia :( GW powinno jakos promowac swoje imprezy a oni nic sie nie staraja :/ wszystko nastawione tylko na zbijanie kasy :/
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
wrogu
Falubaz

Post autor: wrogu »

Ano zgadza sie. Jedyna taka impreza na wschodnia europe powinna miec jednak jakies 'bonusy'. szaman widac ze sie stara, ale szefostwo nie dopisuje.

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Ja w ogole Szamana nie traktuje jako GW. Szaman to Szaman - dobry kumpel. A ze jego pracodawca budzi we mnie mieszane uczucia... inna sprawa.
Jak dlugo Szaman rozumie, ze zale sa kierowane do GW a nie do niego personalnie, to jest ok.
Obrazek

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

Taaaa promocja. CIekawe czy kiedy sięzdarzy że GTEE zostanie przeniesione do np Czech lub Węgier nagle znajdzie się bonusu i kasa na promocję jakis i poularność GT odzyska ale żeby zachować GW nie przyzna się tylko stwierdzi że miało rację przenosząc GT gdzie indziej.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

SexRocket pisze:wszystko nastawione tylko na zbijanie kasy :/
nie do konca... EEGT jest impreza MOCNO deficytowa...
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gajowy »

ale umowmy sie ze z promocja hobby w obecnym stanie tez nie ma zbyt wiele wspolnego, mam nadzieje ze w ta sobote bedzie fajny turniej.

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Gajowy pisze:ale umowmy sie ze z promocja hobby w obecnym stanie tez nie ma zbyt wiele wspolnego,
owszem - iak tez mialo byc. choc z drugiej strony ja zawsze staram sie robic tak, zeby impreza byla wyjatkowa. i tak bedzie rowniez tym razem ;)

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

Temple Guard pisze:
Pitagoras pisze:apropo nowego AB. to kiedy już bedzie wydany to lepiej sobie zamówić, przez internet, czy jak w moim przypadku autobusem i metrem przyjechać na miejsce?
Jesteś wielki :D Pozwoliłem sobie umieścić ten tekst w sygnaturce :)

dzięki :)
Obrazek

Awatar użytkownika
okurdemol
Wodzirej

Post autor: okurdemol »

Artein pisze:za mały rynek zbytu
Słyszałem plotkę, że jest większy niż francuski, co mnie nawiasem mówiąc zszokowało.

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

okurdemol pisze:
Artein pisze:za mały rynek zbytu
Słyszałem plotkę, że jest większy niż francuski, co mnie nawiasem mówiąc zszokowało.
to plotka - a szkoda :mrgreen:

Awatar użytkownika
Ritchie
Wodzirej

Post autor: Ritchie »

Szaman, tak się zastanawiam jaki oddział zacząć sobie kompletować z tych obecnych plewnych piechot, a dokładnie spośród WE, BG i Korsarzy. . . . tak się zastanawiam i zapytuje jaki Ty odział zacząłbyś kupować gdybyś zbierał DE i miał taki wybór :P I ew. jeszcze jaki w drugiej kolejności, a jaki byś sobie podarował. . .

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

na pewno BG!
jesli gralbym na khainitach - dziwki, egzekow i assassynow. obowiazkowo przy ognisku ;)

Awatar użytkownika
Bison
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Bison »

A ja się tylko zastanawiam czy zakupić większą ilość shadów ... ;)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Bison pisze:A ja się tylko zastanawiam czy zakupić większą ilość shadów ... ;)
juz lepiej Mengili ;)

Awatar użytkownika
KreoL
Mudżahedin

Post autor: KreoL »

koncert życzeń sie robi widze,tylko trzeba wiedzieć jak zadać pytanie;) a ja sie zastanawaiłąem czy licytować Malekitha na piechote czy poczekać i zainwestować normalnie w GW :D

a tak poważnie to pojawiło sie kilka aukcji jak by sie załoga pozbywała ich puki ich cena jest taka wysoka, ale odrazu usuwają z jebaya na żądanie GW chyba :)

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Szaman pisze:na pewno BG!
jesli gralbym na khainitach - dziwki, egzekow i assassynow. obowiazkowo przy ognisku ;)
co rozumiesz przez ognisko?

a jeszcze znalazłem
Underway na D.net pisze:So as quoted here. These are the new models comming out for the Dark Elves. All of them. I can finally be free to talk about them!! Huzzah!!

-plastic corsairs
-plastic cold ones
-new hydra
-new assassins
-metal highborn box
-metal sorcerer box
-new special character

Assassins include the 25th anniversary one with the 25th logo on his belt (I think this is a promotion model). He is very very cool looking. There are 3 of them total.

The sorceresses include mounted models (on cold ones BOOO!!) but they are in the theme of the other elvish mages, propelling themselves upwards with magical/elemental forces! She is pretty skinny (ribs are showing) but has a nice set of...err... dispel scrolls (hehe mind out of the gutter people!)

And the special character has some very interesting head gear. But I'm not going to spoil this one, I'll wait and let the pics for the model speak for themselves when it shows up. If you look at my other post regarding models you may find a hint in there!

The highborn comes with multiple weapon options, and the weapons are very cool and druchii like. No more straight boring swords for us, they are curved and spiked and great looking. Axes and lances are the same. It's a wonderful thing!

Awatar użytkownika
wrogu
Falubaz

Post autor: wrogu »

O brzmi super.

A ja kurka dalej nie moge sie zdecydowac na schemat kolorystyczny.

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Artein pisze:
Szaman pisze:na pewno BG!
co rozumiesz przez ognisko?
tam, gdzie sie strawe warzy ;)

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

kociolek fajny bedzie cos czuje. kurde, tylko egzekow nie mam, ale jak nie wychodza nowi, to nie spieszy mi sie.
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

powiedzcie mi panowie czy warto zainwestowac w nowe de? Gram dlugo HE i coraz mniej ciekawie sie robi a zawsze chcialem miec armie Blood Elves teraz wiem ze DE sie nadadza idealnie. Rozumiem ze cory beda potrzebne ale jakie... co teraz kupic bo sie nie zmieni a na co poczekac? Rozumiem ze warto DR i Egzekutorów czarownice itp. a coldones? tylko mi tu nie wyjerzdzajcie z gatka poczytaj temat moja wiedza o DE jest srednia wiec co nieco jarze ale co przyda sie na przyszlą edycje? byłbym wdizeczny.

Zablokowany