"Math. Math my dear boy is nothing more than the lesbian sister of biology." Jak mawiał klasyk.Fanatyk pisze:Matematyka, znana także jako matma albo k**** nauk.
Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Ja też tego nie łapię, ale podejrzewam, ze twórca tej złotej myśli czyli ten pan:
http://vids.myspace.com/index.cfm?fusea ... ID=9819794
też nie do końca wie co miał na myśli.
http://vids.myspace.com/index.cfm?fusea ... ID=9819794
też nie do końca wie co miał na myśli.
A licky boom boom down!!!
Kiedyś nawet było to oficjalnie stwierdzone przez samego Petera, że nie myśli o tym, co mówi.
A ja dziś miałem koło. Z pochodnych, punktów przegięc, ekstremów, całek, srałek i innych pierdół. Jak je zaliczę to złożę w dziękczynnej ofierze dla Tzeenetha małego kotka.
A ja dziś miałem koło. Z pochodnych, punktów przegięc, ekstremów, całek, srałek i innych pierdół. Jak je zaliczę to złożę w dziękczynnej ofierze dla Tzeenetha małego kotka.
Uerph.
Nieochrzczonych, zapomniałeś dodać.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A niby dlaczego nieochrzczonych? Żyd prawdziwą rozkosz odczuwa jedynie wtedy gdy zabija katolika.
A licky boom boom down!!!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nas nie pocisną, chyba że jakiś ludek zaginie w akcji i będę musiała grać.Motyl pisze:Powodzenia na Turnieju, Gumol z Inkqiem was pocisną! :mrgrenn:
Ale biedni organizatorzy tym razem sobie nie pograją
Za to znów będę prowadzić wypożyczalnię figurek
Gumol, Inkq, Sławek i Nahar jako "pół" Krakusa.
Chociaż Inkq to dla mnie nie Krakus
Normalnie nie uwierzę, póki nie zobaczę, że ekipa z Krakowa do Warszawy przyjeżdża
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Zostać nie mogę, ja ten turniej organizujęmax1 pisze:Ejjj tam narzekasz... gdybyś wolała spać to byś została, a domyślam się, że obie te rzeczy lubisz, więc masz wybór pomiędzy fajnym, a fajniejszym
A chcieć mi się chce, bo i tak w poniedziałek nie mam zajęć
We wtorek mam w zasadzie nie zajęcia, a same przyjemności
Środa zleci szybko.
A w czwartek sobie jadę
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: