Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Wiesz, że "After" to po niemiecku "odbyt"?Raptaparat pisze:Jak to, a co z afterem?Skavenblight pisze: Po imprezie może koło 9.

Ja mało imprezowa jestem

- Die for Emperor
- Mudżahedin
Oj dużo musisz jeszcze w sobie zmienić albo twój chłopak będzie (jest) biednySkavenblight pisze:...Noc służy do spania i jak mi ktoś próbuje to zakłócić, to jestem zła... ogólnie nie jestem przyzwyczajona do tego, by w nocy nie spać.

...Róże miłości najchętniej przyjmują się na grobach...
'Nikt nie wymaga od was samych zwyciestw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania reki.'
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Spokojna głowa, na szczęście trafiłam na podobnego do siebieDie for Emperor pisze:Oj dużo musisz jeszcze w sobie zmienić albo twój chłopak będzie (jest) biednySkavenblight pisze:...Noc służy do spania i jak mi ktoś próbuje to zakłócić, to jestem zła... ogólnie nie jestem przyzwyczajona do tego, by w nocy nie spać.

Ludzie ograniczają się do nocy, a jest jeszcze ranek, popołudnie, wieczór...

- Die for Emperor
- Mudżahedin
No ale noc taka piękna... A od was z pokoju słuchać tylko chrapanie...
Ale muszę przyznać że masz rację z resztą dnia chociaż według mnie chyba nic nie pobije spotkania o poranku w kuchni na stole (no śniadanie i ten teges
)

Ale muszę przyznać że masz rację z resztą dnia chociaż według mnie chyba nic nie pobije spotkania o poranku w kuchni na stole (no śniadanie i ten teges

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Społecznie zasłużeni - nie zakłócają ciszy nocnejDie for Emperor pisze:No ale noc taka piękna... A od was z pokoju słuchać tylko chrapanie...![]()

Ależ oczywiście... śniadanie to podstawaDie for Emperor pisze:Ale muszę przyznać że masz rację z resztą dnia chociaż według mnie chyba nic nie pobije spotkania o poranku w kuchni na stole (no śniadanie i ten teges)

Właśnie sobie Szczęki oglądam po raz... eee... 4?
max1 pisze:A czy wytłumaczy mi ktoś kim/czym jest googlebot i czym jest ta ranga?

Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action

Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)

Najprostsza odpowiedź: wikipedia.
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action

Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)

jednak wikipedia to nie wszystkomax1 pisze:Dziękuje. Jedyne boty jakie znałem to te w grach internetowych...
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
- Die for Emperor
- Mudżahedin
No ja przed chwilą przerobiłem w trybie fast Underworld. Taki miły klimat wampirowo-wilkołakowy.Skavenblight pisze:Właśnie sobie Szczęki oglądam po raz... eee... 4?
Nie jesteś samGelo pisze:Jestem szczęśliwy! Skończyłem moją edukację średnią! Dzisiaj miałem zakończenie roku szkolnego... Gelo być happy.

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Zobaczymy co będzie jutro rano
A matura za 10 dni... bleee