Driady
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Pozadnie wykonane figsy tylko te kolory .............. IMHO zbyt sraczkowate
ale technicznie bardzo dobrze wykonane chociaz na tych galeziach jak by nie docieniowane .Fajne podstawki .
P.s-fajna trawka ,czy to ta zielona GW czy inna (moze zdjecia przeklamuja jej kolor?)

P.s-fajna trawka ,czy to ta zielona GW czy inna (moze zdjecia przeklamuja jej kolor?)
Kolejne fajne prace !!! NAprawde podoba mi sie - zal czlowieka sciska , ze tak rzadko takie armi widuje sie na turniejach... Duzo ludzi ma potencjal zeby super armie odpicowac , ale leci na kase i ebay... jakie to przykre , dlatego trzeba chwalic wszystkcih , ktorzy potrafia malowac i robia to dla siebie !!!
@Szczurek - Z tą sraczkowatością to mnie pojechałeś...
Trawka jest od GW, oryginalna, elektrostatyczna, z niczym nie mieszana.
@Ziemko - Nie martw się, moje prace nie idą na sprzedaż. Maluje te figsy dla siebie i mam nadzieje, że znajdę na tyle czasu, żeby niedługo skończyć tą armie.

@Ziemko - Nie martw się, moje prace nie idą na sprzedaż. Maluje te figsy dla siebie i mam nadzieje, że znajdę na tyle czasu, żeby niedługo skończyć tą armie.
tak mi sie skojarzyl ten kolorZ tą sraczkowatością to mnie pojechałeś...

Technicznie fajnie ale kolor .........

- Inkwizytor
- "Nie jestem powergamerem"
Fajne Driadki, tylko że jak dla mnie troszkę zbyt "ludzkie" (te jaśniejsze koloery za bardzo skórę ludzia przypominają-ale ogólnie jest git) 

Niedługo zaatakuje nas kosmiczna lejąca się galaretka.
A i tak wszyscy zgnijemy w kobiałce
A i tak wszyscy zgnijemy w kobiałce

- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
Fajne, estetyczne.
Teraz też siedzie sobie pare dni nad cold one knightem i za miesiąc zrobie może cały oddział i pomimo czasu to jednak warto posiedzieć nad armią. Za 5 lat jeszcze bedę młody a będę miał odpicowana armijkę:D
Teraz też siedzie sobie pare dni nad cold one knightem i za miesiąc zrobie może cały oddział i pomimo czasu to jednak warto posiedzieć nad armią. Za 5 lat jeszcze bedę młody a będę miał odpicowana armijkę:D
- Kedziorson
- Masakrator
na żywo wyglądają naprawde fajnie!!:D:D i kolory są odpowiednie..wiem co mówie ostatnio te driady nie mogły przełamać 20stki gnoblarów przez 3? tury..więc je sobie obejrzałem 
piękna robota:D

piękna robota:D