Driady
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Pozadnie wykonane figsy tylko te kolory .............. IMHO zbyt sraczkowate ale technicznie bardzo dobrze wykonane chociaz na tych galeziach jak by nie docieniowane .Fajne podstawki .
P.s-fajna trawka ,czy to ta zielona GW czy inna (moze zdjecia przeklamuja jej kolor?)
P.s-fajna trawka ,czy to ta zielona GW czy inna (moze zdjecia przeklamuja jej kolor?)
Kolejne fajne prace !!! NAprawde podoba mi sie - zal czlowieka sciska , ze tak rzadko takie armi widuje sie na turniejach... Duzo ludzi ma potencjal zeby super armie odpicowac , ale leci na kase i ebay... jakie to przykre , dlatego trzeba chwalic wszystkcih , ktorzy potrafia malowac i robia to dla siebie !!!
@Szczurek - Z tą sraczkowatością to mnie pojechałeś... Trawka jest od GW, oryginalna, elektrostatyczna, z niczym nie mieszana.
@Ziemko - Nie martw się, moje prace nie idą na sprzedaż. Maluje te figsy dla siebie i mam nadzieje, że znajdę na tyle czasu, żeby niedługo skończyć tą armie.
@Ziemko - Nie martw się, moje prace nie idą na sprzedaż. Maluje te figsy dla siebie i mam nadzieje, że znajdę na tyle czasu, żeby niedługo skończyć tą armie.
tak mi sie skojarzyl ten kolor oczywiscie wszystko IMHOZ tą sraczkowatością to mnie pojechałeś...
Technicznie fajnie ale kolor .........
- Inkwizytor
- "Nie jestem powergamerem"
Fajne Driadki, tylko że jak dla mnie troszkę zbyt "ludzkie" (te jaśniejsze koloery za bardzo skórę ludzia przypominają-ale ogólnie jest git)
Niedługo zaatakuje nas kosmiczna lejąca się galaretka.
A i tak wszyscy zgnijemy w kobiałce
A i tak wszyscy zgnijemy w kobiałce
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
Fajne, estetyczne.
Teraz też siedzie sobie pare dni nad cold one knightem i za miesiąc zrobie może cały oddział i pomimo czasu to jednak warto posiedzieć nad armią. Za 5 lat jeszcze bedę młody a będę miał odpicowana armijkę:D
Teraz też siedzie sobie pare dni nad cold one knightem i za miesiąc zrobie może cały oddział i pomimo czasu to jednak warto posiedzieć nad armią. Za 5 lat jeszcze bedę młody a będę miał odpicowana armijkę:D
- Kedziorson
- Masakrator
na żywo wyglądają naprawde fajnie!!:D:D i kolory są odpowiednie..wiem co mówie ostatnio te driady nie mogły przełamać 20stki gnoblarów przez 3? tury..więc je sobie obejrzałem
piękna robota:D
piękna robota:D