Wszelkie prawa zastrzeżone
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
dobre!Cllaud pisze:Wszelkie prawa zastrzeżone
To nie jest kwestia lubienia badz nie. Elementy figurek w tej skali sa tak male, ze nie sa w stanie rzucic odpowiedniego cienia dlatego jako malarze to poprawiamy. Nawet rzezby w skali 1:1 i wieksze sie cieniuje/rozjasnia, zeby wydobyc szczegoly i mocniej zaznaczyc kontury. Tutaj nie ma co walczyc tylko 3ba nauczyc sie to robic.Cllaud pisze: Teraz chciałbym troszkę się obronić jeśli chodzi o cieniowanie ja osobiście lubię delikatnie cieniowane figurki wiadomo każdy ma inny gust z tego co się orientuje wy lubicie głębokie cienie.
Nie przecze, jednak my tu oceniamy zdjecie.Cllaud pisze:No ale nic poza tym cienie są dużo lepiej widoczne w rzeczywistości. Tak samo jest z głową elfa w rzeczywistości wygląda lepiej ale teraz i tak stwierdzam ze jest do poprawki
Mysle , ze powinienes zaczac uzywac najtanszej i najbardziej dostepnej posypki - piasku.Cllaud pisze:Teraz podstawka hmm no cóż w sumie na obronne nic nie mam poza tym że innej posypki nie mam grunt to z piłowany węgiel a to białe zwęglony węgiel.