nie rób nam tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Biedny ten Bugman... Czarne chmury nad nim zawisły - to się dopiero nazywa "wiercić komuś dziurę w brzuchu"... Aż się zapowietrzyłem ze śmiechuTreevill pisze:moze w przyszlym tygodniu dremelka bedzie juz u mnie a wtedy wypruje flaki temu krasnoludowi
fakt ... glupio sie wyglada ale jakby co to oczy ma sie cale (tez pomysle nad jakas ochrona oczu)... kiedys przycinalem skalpelem jakis wiekszy element figurki i zlamalo sie ostrze ... pech chcial ze polecialo prosto w oko ... na szczescie uderzylo plasko a nie kantem ... mimo to bol byl straszny ...Raptaparat pisze:No tylko uwazajcie - to cudenko ma moc. 30 000 obrotow to nie przelewki, pierwsze wiertlo nie przetrzymalo 10 minutPoza tym powaznie rozwazam zakup okularow ochronnych.
I dodatkowa informacja - podobno tylko oryginalne chwytaki pasuja do Dremela. Koszt chwytaka 0,8 mm (idealnie na wiertla 1mm) to 15 zlotych (OBI). Mozna tez kupic chwytak uniwersalny (0,8mm - 3,5 mm bodajze) za 40 zlotych.
ja mam okulary ochronne...laboratoryjne... kosztowaly mnie 8 czy 10pln... kupilem je dawno temu jak jeszcze duzo siedzialem na labie chemicznym... naprawde bardzo zabezpieczaja... kiedys mi sie wydawalo ze sa zbedne...dopuki kawalki metalu po cieciu mi w oko nie poszly...Raptaparat pisze:No tylko uwazajcie - to cudenko ma moc. 30 000 obrotow to nie przelewki, pierwsze wiertlo nie przetrzymalo 10 minutPoza tym powaznie rozwazam zakup okularow ochronnych.
I dodatkowa informacja - podobno tylko oryginalne chwytaki pasuja do Dremela. Koszt chwytaka 0,8 mm (idealnie na wiertla 1mm) to 15 zlotych (OBI). Mozna tez kupic chwytak uniwersalny (0,8mm - 3,5 mm bodajze) za 40 zlotych.
Miło, nie ma za coTreevill pisze:Sławol - dziekuje za Twoj krytyczny post ... dal mi kopa w zad i krasnolud wyglada o wiele lepiej
oczywiscie ze beda ... jak to u CD bedzie czacha i strzaly plus jakies pierdulkiCzy na tej czapie będą jeszcze jakieś emblematy?
tak ... zamierzam powiekszyc mu warge i dodac kiel lub dwa ... tez mysle nad powiekszeniem nochala tak jak to zrobilem w poprzedniej mojej konwersji (temat PMOTM 10 - WYNIKI!!!! )jakieś kły mu zrobisz ?