(Czasem warto dać odśwież, bo może wyświetlić się nieaktualna).
![Obrazek](http://i218.photobucket.com/albums/cc282/szmajson/Lista%20Ligowa/lista-ligowa.jpg)
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Chyba 27.12.2007 był lokal - sam grałem i wysyłałem wyniki. Zależy gdzie kończy się połowa sezonuSzmajson pisze: Pająk BWT Klika - w ciągu połowy sezony żaden lokal nie został zaliczony do ligi.
Ośmiornica w ostatnim sezonie zrobiła dwa turnieje w Łodzi i trzy w Zgierzu. Co to za różnica gdzie się odbywa turniej jeśli robią go ludzie z tego samego klubu?Szmajson pisze:Reyik Ośmironica Łódź - ośmiornica obudziła się pod koniec sezonu z
głosowaniami, jeden lokal.. w dodatku nie w Łodzi...... uważam że choć jedne lokal powinien być w Łodzi. BTW druga osoba z Łodzi też słabo się udziela...
b_sk pisze:Ośmiornica w ostatnim sezonie zrobiła dwa turnieje w Łodzi i trzy w Zgierzu. Co to za różnica gdzie się odbywa turniej jeśli robią go ludzie z tego samego klubu?Szmajson pisze:Reyik Ośmironica Łódź - ośmiornica obudziła się pod koniec sezonu z
głosowaniami, jeden lokal.. w dodatku nie w Łodzi...... uważam że choć jedne lokal powinien być w Łodzi. BTW druga osoba z Łodzi też słabo się udziela...
a no tak wpisany jest jako sklep futurex a szukalem BWT Klika.Scimitar pisze:Chyba 27.12.2007 był lokal - sam grałem i wysyłałem wyniki. Zależy gdzie kończy się połowa sezonuSzmajson pisze: Pająk BWT Klika - w ciągu połowy sezony żaden lokal nie został zaliczony do ligi.
Ale zestawienie fajne bardzo - pozwoli zobaczyć kto miejsce będzie mieć.
Oczywiście że tak, prawie połowa stołów Ośmiornicy w Zgierzu stoi. To nie jest miasto położone na drugim końcu Polski, jak się człowiek postara to od tabliczki Łódź do tabliczki Zgierz kamieniem dorzuci. Do centrum Zgierza to ja mam bliżej niż na uczelnię.Szmajson pisze:Czy w Zgierzu uzyto tej samej bazy terenowej, stołów co używa się w Łodzi?
Malal pisze:Bo ja te lokale robilem sam w bardzie. W sumie bedzie z 6-9 okolo od poczatku kadencji do lutego....
pewnie postawil juz flache wszystkim glosujacym i wie ze mastera dostanieKielon pisze:A Jerzyn jest zielony, chociaż powinien być biały.