Skład Listy Ligowej - Tabela

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

Zablokowany
Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Skład Listy Ligowej - Tabela

Post autor: Szmajson »

Aktualizacja: 03.05.2008 (11:00)

(Czasem warto dać odśwież, bo może wyświetlić się nieaktualna).

Obrazek
Ostatnio zmieniony 8 maja 2008, o 17:42 przez Szmajson, łącznie zmieniany 2 razy.
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Oto opis:
Wszysyc na zielono spoko luzik :)
Wszysyc na biało w zależności od wyniku głosowania na mastery.

Thurion - nie ma kandydatury mastera w 3 miejscie, wiec raczej nie mozlwe ze jest byś został.... a szkoda bo bardzo duzo wnosiles w LL.

Szafa - 20%.. coś za mało się udziela. Jeżeli bazyliszek bedzie masterem wówczas pomyślimy co z nim zrobić :P

Pająk BWT Klika - w ciągu połowy sezony żaden lokal nie został zaliczony do ligi.

Szycha, Kult - 0%, brak lokali.

Malal Skaven Blade - nie znalazlem zadnego lokala organizowanego przez Skavenblade.

Młody w trakcie sezony zmiana klubu (zero info o tym), bardzo mało się udziela.

Reyik Ośmironica Łódź - ośmiornica obudziła się pod koniec sezonu z
głosowaniami, jeden lokal.. w dodatku nie w Łodzi...... uważam że choć jedne lokal powinien być w Łodzi. BTW druga osoba z Łodzi też słabo się udziela....

Osoby na niebiesko sa z tego samego klubu (FRON ZACHODNI), porosze wybrać jedną osbę, ktora ma zoastać na liście.
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Szmajson pisze: Pająk BWT Klika - w ciągu połowy sezony żaden lokal nie został zaliczony do ligi.
Chyba 27.12.2007 był lokal - sam grałem i wysyłałem wyniki. Zależy gdzie kończy się połowa sezonu :D

Ale zestawienie fajne bardzo - pozwoli zobaczyć kto miejsce będzie mieć.
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Szmajson pisze:Reyik Ośmironica Łódź - ośmiornica obudziła się pod koniec sezonu z
głosowaniami, jeden lokal.. w dodatku nie w Łodzi...... uważam że choć jedne lokal powinien być w Łodzi. BTW druga osoba z Łodzi też słabo się udziela...
Ośmiornica w ostatnim sezonie zrobiła dwa turnieje w Łodzi i trzy w Zgierzu. Co to za różnica gdzie się odbywa turniej jeśli robią go ludzie z tego samego klubu?
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

b_sk pisze:
Szmajson pisze:Reyik Ośmironica Łódź - ośmiornica obudziła się pod koniec sezonu z
głosowaniami, jeden lokal.. w dodatku nie w Łodzi...... uważam że choć jedne lokal powinien być w Łodzi. BTW druga osoba z Łodzi też słabo się udziela...
Ośmiornica w ostatnim sezonie zrobiła dwa turnieje w Łodzi i trzy w Zgierzu. Co to za różnica gdzie się odbywa turniej jeśli robią go ludzie z tego samego klubu?

Od połowy sezonu:

121 2007-12-15 Macki Wojny 2007 Łódź Ośmiornica Łódzka Master 3000 Pary Strona www Zaliczony-> Wyniki

235 2008-03-09 Bitwa o Zgierz 4 Zgierz .Ośmiornica Łódzka Lokalny 2250 Single Strona www Zaliczony-> Wyniki

Czy w Zgierzu uzyto tej samej bazy terenowej, stołów co używa się w Łodzi?

Obrazek

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Scimitar pisze:
Szmajson pisze: Pająk BWT Klika - w ciągu połowy sezony żaden lokal nie został zaliczony do ligi.
Chyba 27.12.2007 był lokal - sam grałem i wysyłałem wyniki. Zależy gdzie kończy się połowa sezonu :D

Ale zestawienie fajne bardzo - pozwoli zobaczyć kto miejsce będzie mieć.
a no tak wpisany jest jako sklep futurex a szukalem BWT Klika.

Obrazek

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Szmajson pisze:Czy w Zgierzu uzyto tej samej bazy terenowej, stołów co używa się w Łodzi?
Oczywiście że tak, prawie połowa stołów Ośmiornicy w Zgierzu stoi. To nie jest miasto położone na drugim końcu Polski, jak się człowiek postara to od tabliczki Łódź do tabliczki Zgierz kamieniem dorzuci. Do centrum Zgierza to ja mam bliżej niż na uczelnię. :P

A no i tak BTW to od kiedy jest to zestawienie głosowań, bo na przykład ŁO to przez większość tego sezonu korzystała z konta klubowego.
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

a co to za Kadencja do ?? Do października ktoś ma już przyznane ?? a parę osób do 2010 ??
Draconis - FOR EVER !!!

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

Bo ja te lokale robilem sam w bardzie. W sumie bedzie z 6-9 okolo od poczatku kadencji do lutego....

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Malal pisze:Bo ja te lokale robilem sam w bardzie. W sumie bedzie z 6-9 okolo od poczatku kadencji do lutego....

Podaj date turniejow przec Ciebie organizowanych od 30.10.2007.

Obrazek

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Oko troche porządków. Jak ktoś luka na tabelke to niech najpierw wcisniej ODŚWIEŻ.

Więc po kolei:
Odstrzelony - Thurion (Nie ma zgłosoznego Mastera w Gdańsku)
Odstrzelony - Krassus (w tym roku nie ma ETC w polsce)
Odstrzelony - Szych (0% brak lokali)
Odstrzelony - 3 przedstawicieli Frontu: Dzik, Karle, Grzesiu, nie bede czekal az ktorys z nich napisze kogo zostawic, czekam na pm kogo wpisac z teog klubu.

Żółte kartki dla:
Malal - nastepnym razem jeżeli coś organizujesz zgłaszaj organizatora jako SkavenBlade.
Szafa - mało % :P
Młody - to samo
B_sk i Reyik - to samo też postarajcie sę wpsywać organizatora w stronie ligi.

Osoby na biało trzymam do zakończenia głosowania w sprawe Masterów.

Niebawem dopisze 2 nowych członków na LL (nowe ośrodki, które nie robią specyficznych turniejów :P eheeh)

Obrazek

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Szmajson pisze:Odstrzelony - 3 przedstawicieli Frontu: Dzik, Karle, Grzesiu, nie bede czekal az ktorys z nich napisze kogo zostawic, czekam na pm kogo wpisac z teog klubu.
Przecież Dzik wprost mówił, żeby wykreślić go LL.
Obrazek

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Nie głosil do mnie tego, a miejsce mial do konca sezonu.

Obrazek

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

mnie nie ma na liście :)
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

mnie też ;p ale będzie aktualizacja, więc... ;D

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

A Jerzyn jest zielony, chociaż powinien być biały. :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Co to za rubryka KADENCJA DO ??
Draconis - FOR EVER !!!

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

Kielon pisze:A Jerzyn jest zielony, chociaż powinien być biały. :P
pewnie postawil juz flache wszystkim glosujacym i wie ze mastera dostanie :D :wink:
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

proste :D
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

Tomek Stanik z Wejherowa zrobil to samo :D

ech te walki w lidze :lol2: :wink:
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Zablokowany