Bitwa o Białystok, 10-11.05.2008
- Shakin' Dudi
- Masakrator
no to skoro tak to mam 2 pytanie. jako ze ostatnio mialem ciekawa dyskusje z Vikingiem na temat oficjalnych turnieji pytam: czy np. moge wystawic demona z lotra jako demona chaosu, czy moge uzyc nowych dire wolfow jako flesh houndow lub warhoundow chaosowych (nowy wilki vampierzowe sa fajniejsze niz psy chaosowe, a nowych flesh houndow nie ma jeszcze w sprzedarzy)... jesli moge tak zrobic to do zglaszam do zawdow Chaos...
Tego typu proksy to praktycnie nie proksy. Jasne ze mozesz tego uzyc, a zgloszenie wraz z rozpiska wysylaj na front-wschodni@o2.pl .
Pozdro!
Pozdro!
- Shakin' Dudi
- Masakrator
rozpa wysłana, bede na 50%
ale 10 maj to jeszcze stary daemonic legionwisper pisze:no to skoro tak to mam 2 pytanie. jako ze ostatnio mialem ciekawa dyskusje z Vikingiem na temat oficjalnych turnieji pytam: czy np. moge wystawic demona z lotra jako demona chaosu, czy moge uzyc nowych dire wolfow jako flesh houndow lub warhoundow chaosowych (nowy wilki vampierzowe sa fajniejsze niz psy chaosowe, a nowych flesh houndow nie ma jeszcze w sprzedarzy)... jesli moge tak zrobic to do zglaszam do zawdow Chaos...
Warszawke przygarnia Zulus, wiec o nocleg w piatek nikt nie musi sie bac. W piatek mamy na juwenaliach akurad koncert w klimacie naszych scenariuszy, i bedzie gral nawet jeden z zespolow ktory ukladal piosenki pod scenariusz, wiec grzechem byloby nie wczuc sie w klimat turnieju juz w piatek i nie pojsc!
Takze urzadzamy w piatek wieczorkiem wyprawwe na koncercik (wstep 2zl), po czym idziemy zalać pałę do wynajetego przez nas pubu. Gdy juz bedziesz mial dosyc (albo inni beda mieli dosyc nas ;p), to zawijamy dupska i rozchodzimy sie po noclegowniach u:
- mnie
- inferna
- czarnego
- zulusa
Mysle ze pasuje taka opcja ?
Takze urzadzamy w piatek wieczorkiem wyprawwe na koncercik (wstep 2zl), po czym idziemy zalać pałę do wynajetego przez nas pubu. Gdy juz bedziesz mial dosyc (albo inni beda mieli dosyc nas ;p), to zawijamy dupska i rozchodzimy sie po noclegowniach u:
- mnie
- inferna
- czarnego
- zulusa
Mysle ze pasuje taka opcja ?
Shino pisze:ale 10 maj to jeszcze stary daemonic legionwisper pisze:no to skoro tak to mam 2 pytanie. jako ze ostatnio mialem ciekawa dyskusje z Vikingiem na temat oficjalnych turnieji pytam: czy np. moge wystawic demona z lotra jako demona chaosu, czy moge uzyc nowych dire wolfow jako flesh houndow lub warhoundow chaosowych (nowy wilki vampierzowe sa fajniejsze niz psy chaosowe, a nowych flesh houndow nie ma jeszcze w sprzedarzy)... jesli moge tak zrobic to do zglaszam do zawdow Chaos...
tak 10 maj to jeszcze stary DL i tak jesli bede chcial to moge zagrac na DL z SoC.... tylko nie zakladajcie sobie z gory ze to bedzie DL to o co pytalem rownie dobrze mozna wystawic w mortalach :]karlee pisze:Jasne, wiec jak kolega chce to moze zagrac na ostatnim chyba turnieju na starym DL
my wpadamy w piątek, gdzieś zalegniemy chyba że się znajdzie dla nas miejsce
mam pytanie zasadnicze, co gra w piątek i w sobotę? u nas jest coma i hey, szkoda mi rezygnować z darmowych koncertów i uchlania w trupa z qmplami z lublina, ale chętnie to zamienię na darmowe koncerty i uchlanie w trupa z qmplami z frontu
mam pytanie zasadnicze, co gra w piątek i w sobotę? u nas jest coma i hey, szkoda mi rezygnować z darmowych koncertów i uchlania w trupa z qmplami z lublina, ale chętnie to zamienię na darmowe koncerty i uchlanie w trupa z qmplami z frontu