![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
co zrobic zeby byc na zlustorwanym forlum listy ligowej?
Moderator: swieta_barbara
co zrobic zeby byc na zlustorwanym forlum listy ligowej?
Jak w temacie ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
-
- Kretozord
Jako klub zorganizować 3 turnieje w sezonie.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
-
- Kretozord
Obojętnie.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Te 3 turnieje musza byc zgloszone do ligii...
PS: chyba nie ten dzial, imo do dyskusji ogolnej by sie nadawal ale...![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
PS: chyba nie ten dzial, imo do dyskusji ogolnej by sie nadawal ale...
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
zakladasz 'klub'
robisz 3 turnieje lokalne w swojej miescinie
(zglaszasz je na minimum tyg. wczesniej do ligi na stronie www.ligawfb.prv.pl)
wysylasz wyniki turniejow do koordynatora strony nie pozniej niz na 2 tyg po odbyciu sie turnieju...
po 3 turniejach dostajesz 1 miejsce na LL![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
robisz 3 turnieje lokalne w swojej miescinie
(zglaszasz je na minimum tyg. wczesniej do ligi na stronie www.ligawfb.prv.pl)
wysylasz wyniki turniejow do koordynatora strony nie pozniej niz na 2 tyg po odbyciu sie turnieju...
po 3 turniejach dostajesz 1 miejsce na LL
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
No i turneije nie moga byc wirtualne i musza sie naprawde odbyc... Musze sprawdzic czy nie ma wymogu co do ilosci graczy na turnieju lokalnym , jak nie ma to musimy chociaz jakies symboliczne 5-6 wprowadzic...
- Shakin' Dudi
- Masakrator
kurde no to zwaliłem ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
hehe
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
hehe
nie ma wymogu, przynajmniej nie bylo i nie glosowalismy tegoZiemko pisze:No i turneije nie moga byc wirtualne i musza sie naprawde odbyc... Musze sprawdzic czy nie ma wymogu co do ilosci graczy na turnieju lokalnym , jak nie ma to musimy chociaz jakies symboliczne 5-6 wprowadzic...
Mam pytanie. Czy klub, ktoremu zostaje przyznana organizacja turnieju klasy Master dostaje prawo do wystawienia dodatkowego przedstawiciela juz w momencie ogloszenia wynikow glosowania?
Co prawda nie jestem prawnikiem, ale na moje oko...
. Wszak dwa nowe osrodki organizuja w tym roku mastery.
Co prawda nie jestem prawnikiem, ale na moje oko...
...pierwsze zdanie wyklucza drugie. Prosilbym jakas osobe, ktora ma tą wiedzę i moze sie wypowiadac w imieniu LL o wyjasnienie tej kwestiiRegulamin LL pisze:2.4
Kluby otrzymują miejsce w przypadku zorganizowania turnieju klasy Master - jedno dodatkowe miejsce za każdy zorganizowany turniej klasy Master. Przed początkiem danego sezonu po przegłosowaniu ilości oraz lokalizacji Masterów kluby , które mają te turnieje zorganizować wytypowują swoich dodatkowych przedstawicieli .
Chciałbym się upomnieć, że Dolmir rezygnuje z LL z miasta Krotoszyn i w jego miejsce wchodzę ja. napisał tutaj http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=27&t=9779 ale odzewu brak. czy będzie to załatwione? Bartosz Leszczor Leszczyński Krotoszyn Zielony Smok - Lokale
hyh Shino, a to nie jest tak, że dostaje się miejsce za mastera po zrobieniu mastera? tak samo jak dostaje się miejsce za 3 lokale na przyszłą ligę?
tzn, na koniec sezonu sprawdzasz co było zorganizowane przez klub i dostaje się 1 lub 2 miejsca na przyszły sezon... chyba że się mylę
tzn, na koniec sezonu sprawdzasz co było zorganizowane przez klub i dostaje się 1 lub 2 miejsca na przyszły sezon... chyba że się mylę