Daro pisze:Coś jest nie tak.
Nie będę się wypowiadał na temat spraw czołówki bo się na tym nie znam (nie uczestniczę aktywnie w życiu turniejowym) ale z czystej ciekawości sprawdziłem swoje miejsce w rankingu. Wiecie co mnie zdziwiło? Mam punkty z 2 turków na których nie grałem, pewnie ktoś potrzebował 20 osób...
2008-02-17 Maneaters Lokalny 21 - nawet nie wiem że taki turniej miał miejsce
2008-01-19 "La Final" Imperator akt 4 Lokalny 48 - byłem na chwilkę popatrzeć jak tam leci - sam nie grałem.
Chcieliśmy konkretów - oto one. Dla mnie opcja jedyna z możliwych. Kto popiera takie rozwiązanie ??Heinrich pisze:Witam wszystkich.
Jako organizator turnieju Obrony grodu Sambora V zabiorę głos w sprawie jaka została poruszona w związku z tym turniejem.
Tak, było dopisane parę osób. Nie będę pisał z jakiego powodu oraz wnikał w szczegóły ponieważ jestem osobą dorosłą i biorę jako organizator całą odpowiedzialność za to oszustwo na siebie.
Jeśli zapadnie jakaś decyzja ze strony szefów ligi w stosunku do mojej osoby to się pokornie do niej u stosuję.
Nie jestem w stanie nic powiedzieć na swoją obronę, mogę tylko dodać, iż jeśli kiedyś jeszcze przyjdzie mi jeszcze organizować turniej warhammera to do takiej sytuacji już nie dojdzie.
Przepraszam wszystkich, którzy zniesmaczyli się zaistniałą sytuacją oraz moją osobą w tej sprawie.
Proszę tylko o jedno. Jak będziecie gadać o tym wałku, to mówcie nie o uczestnikach tego turnieju oraz nie o moim klubie, ale o Heinrichu.
H.