FAQed by GW
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Słabe - taki może mocniejszy Treeman, ale zjadający prawie wszystkie użyteczne sloty hero - zostaje na 2óch caddych, a BSB już nie dasz. No i HoDA brak
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
FAQ fajnie ze wyszedł.. zeby tylko kilka rzeczy nie było glupich (moze da sie zrobic polskiego FAQ do tego od GW, ktory skoryguje kilka rzeczy.. a najlepiej wypuscic całego przeredagowanego faqa - zeby wszystko było w jednym dokumencie i podpiac to pod uscislenia?)Shino pisze:az na usta sie cisnie "When FAQ is stupid and wrong then it is wrong and stupid to use FAQ." :/ :[
Tak jest, tak jak (chyba) naszym wynalazkiem było - Panie proszą panów i zamiana armiami. Ale co innego to ułożenie zasad turnieju a co innego wykręcanie takich kwiatków (dla PG: combosów ).Christos pisze:....
Dziwnie to wygląda z naszej perspektywy, ale nie jest niemożliwe.
ZAPEWNE przed wprowadzeniem FAQ takich numerów nawet w ojczyźnie WFB nie robili.
jade tam jak tylko bede mial dwarfy i chaos dwarfy (kowadlo + chd ) lub wampiry + tk ( )
moim zdaniem sie nie da. jest faq to jest faq;] z jedyna roznica jako steam tankiem. nie wiem jeszcze jak to sformuowac ale na prawde idea50x100 mi sie nie podoba z czysto modelarskiego punktu. czolg pozniejszy niz 4 edycyjny sie tam nie miesci(moze da sie zrobic polskiego FAQ do tego od GW, ktory skoryguje kilka rzeczy.. a najlepiej wypuscic całego przeredagowanego faqa - zeby wszystko było w jednym dokumencie i podpiac to pod uscislenia?
-
- Kretozord
Mieści się, tylko podstawki spod niego nie widaćShino pisze:steam tankiem. nie wiem jeszcze jak to sformuowac ale na prawde idea50x100 mi sie nie podoba z czysto modelarskiego punktu. czolg pozniejszy niz 4 edycyjny sie tam nie miesci
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
A ja akurad mam tego 4edycyjnego Przeklejać go na inna podstawke ?Shino pisze:jade tam jak tylko bede mial dwarfy i chaos dwarfy (kowadlo + chd ) lub wampiry + tk ( )
moim zdaniem sie nie da. jest faq to jest faq;] z jedyna roznica jako steam tankiem. nie wiem jeszcze jak to sformuowac ale na prawde idea50x100 mi sie nie podoba z czysto modelarskiego punktu. czolg pozniejszy niz 4 edycyjny sie tam nie miesci(moze da sie zrobic polskiego FAQ do tego od GW, ktory skoryguje kilka rzeczy.. a najlepiej wypuscic całego przeredagowanego faqa - zeby wszystko było w jednym dokumencie i podpiac to pod uscislenia?
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
- Temple Guard
- Falubaz
Co masz na myśli? Sorki, nie czaję.zafael pisze:prosze sie przyjżec chempionowi Black Guard
on oczywiscie jest inny niz caly odzial ...
Gwardia umiera, ale się nie poddaje
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!