Plotki na temat army booka do 7. edycji

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

Zablokowany
Awatar użytkownika
KreoL
Mudżahedin

Post autor: KreoL »

ehh i tak jaszczury dostaną dodatkowy atak i chyba hatered też bedzie działać na nie wiec i tak bedize lepiej, zwłaszcza jak podobno moją kosztować 26p lepsza jakość za niższą cene :D promocja ;) pewnie standar niwelujący głupote, i może możliwy zakup magicznego stuffu dla championa, nie oczekujmy na cuda i nie narzekajmy na wszystko, każde wzmocnienie DE bedzie dobre, jesli przegną straci na klimacie i bedzie kolejna PG armia w której bedzie wystarczyło rzucać kostkami tylko nie wysilając sie zabardzo nad taktyką

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Post autor: Corvus Albus »

O_o jaszczurki dodatkowy atak? :D a to zmienai postać rzeczy to już udogodnienie :> no też nie chce by nagle zrobił się milion osób które nagle zaczną grać DE -.- nie chcę być jednym z MILIONA~!!!! XD
Obrazek

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

Yudokuno pisze:to inwestuj w farbki i lekcje malowania, a nie w nowe figsy ;P
a gdzie takich lekcji mógłbym zasięgnąć? nowe figurki to też nie jest zły pomysł, gdyż miałbym na czym ćwiczyć.
Obrazek

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Takich lekcji i wskazówek może Ci na żywo udzielić malarz z miasta, w którym mieszkasz (w W-wie jest ich paru). A dodatkowo polecam
http://forum.wfb-pol.org/index.php?f=9
http://forum.wfb-pol.org/index.php?f=121

Testować lepiej na jakiś starych figsach, których Ci nie jest specjalnie żal niszczyć. Ja swoje początki miałam właśnie na takich. w dodatku Jankiel kazał mi malować rozwalonymi pędzlami :)
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

dobra dzieki, z tym że do warszawy mam półtorej godziny, wiec raczej mi sie nie chce, a figurek mam gdzieś tak na 1200pkt i to na maksa podpakjowani, wiec nie jest to zbyt dużo. teraz ćwicze na moim jedynym i zwalonym regimencie waroirsów.
Obrazek

Awatar użytkownika
THE_END
Mudżahedin

Post autor: THE_END »

CoK 27 pts

Jaszczurki 2 ataki
Hatred i dla jeźdźca i dla jaszczura
statsy kolesia takie same jak wcześniej

sztandar nie mamy glupoty - 20 pts

chempion moze miec 25 pts magic itemow

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

Post autor: max1 »

Jeśli tak to zajebiście, ale skąd masz te dane?
I jeszcze żal mi tej siły na CO, bo jednak dinozaury są silniejsze niż lwy, ale niech będą chcociaż równi... A siła jak u koni to głupota...

Awatar użytkownika
THE_END
Mudżahedin

Od kolesia który ma booka w łapie ...

Co do CoK to za 27 pts z siła 5 były by przegięte przy 2 atakach natomiast co do lwów vs dinozaurów :D to jednak cok to nie do końca dinozaur - to raczej wielka przerośnięta jaszczurka - zresztą GW będzie nawet tłumaczyć że coldy z Naggarothu maja inne staty niż te z lustri bo są breedowane ... swoją drogą herbem samego Malusa ( my hero ) był nurgil :D

Ogólnie armia pozostanie raczej elitarna - nie będzie tak zgięta jak demony czy vc ale na tyle mocna że dobry generał da sobie rade dużo dużo łatwiej niż w 6ed - chociaż niektórzy i tak sobie dawali ( :wink: at Jankiel )

Najbardziej polecam kupowac Biczki :D bo na tych zasadach które mi koleś podał bedą poprostu chować swordmasterów pod czapke :D

Awatar użytkownika
KreoL
Mudżahedin

Post autor: KreoL »

wiczek na 6ed mam już oddział 16,pytanie czy bedzie trzeba dokupić więcej ;) i podaj zasady a nie sie czaisz ;p ASF,hatered poison 6+/5+ward co jeszcze możęsz dodać/skreślić :>

Awatar użytkownika
THE_END
Mudżahedin

Jak bym chciał i mógł podać to bym podał ;)

w każdym razie ja osobiście będę wystawiał po 1 oddziale ze speców i exeki sie do czegos nadaja i CoK są fajne - shady z z nowymi zasadami całego RxB ( nie mają kusze -1 za multishot ) no i bicze - nie wiem tylko jak do tego domieszcze 40 korsarzy i 10 kuszników hydre i 2 większe repce ale będę sie starał - ogólnie chce się wstrzelić w klimat korsarskiego hackseer cruisa - zobaczymy czy się uda - ps będzie się opłacał spearhead - tani i właściwie wszystko się przyda ( no chyba że ktoś nie lubi korsów ) Nowa metalowa hydra Trish wygląda łudząco podobnie do tej z W:AR aa i beastów ma nowych :D

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Ma być lepiej i taniej, coś nie chce mi się w to wierzyć, ale jeśli okazało by się to prawdą to świetnie, szkoda że nie będzie S4, ale nie można mieć wszystkiego.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Post autor: Jarlaxle »

A co z nowymi jednostkami ?
Czy coś w tej armii będzie miało siłę większą niż 5? Chodzi mi o oddziały :P

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

efektywnie, dosc duzo. zdziwilbys sie ile...
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

Nie no, siły pięć nie chce, ale coś pomiędzy dinozaurem, a ogromną zmutowaną jaszczruką powinno byś silniejsze od szczurzego niewolnika...

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

OMG ja juz chcę nowe figurki i musze ile jeszcze dokupić O_o no może w końcu pocisne te WE bo już nerwicy dostaję po każdym pojedynku z nimi xD

2 hydry :D jedna już leży w pudełku czas na drugą :>
Ostatnio zmieniony 6 maja 2008, o 22:24 przez Corvus Albus, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

Chcesz zagrać? :)

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Jak będzie okazja nie widzę problemu :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Od kolesia który ma booka w łapie ...
Ciekawe, kto ma booka na 3 miechy przed premierą... Jakoś nie wierzę w te informacje.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Ritchie
Wodzirej

Post autor: Ritchie »

Przecież Szaman miał ;P
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"

Widukind z Korwei, Kronika Saska

Awatar użytkownika
Paraszczak
Falubaz

Post autor: Paraszczak »

...ale Szaman nie ma kolegów...:) joke!

Zablokowany