Tata sam robił, ale niestety nie doczekała się ukończenia, gdyż trzeba było nowy dom budowaćAsassello pisze:ladna barierka
Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Taki zmuł nikt nie pisze, to co się dziwić.Skavenblight pisze:A my się z Hakiem zastanawialiśmy, czy żyjesz jeszcze, czy może za mało osób na pajaca klikało
Dokładnie!Fanatyk pisze:Przytyj 40 kilo a potem wspominaj jak chłodno Ci było wcześniej.
Przytyłem, co prawda przytyłem tylko 30 kg ale jak było 0 stopni na dworze, ja śmigałem w bluzie bo mi gorąco było, nawet czasami sie pociłem .
No i też kurde już teraz tak ciepło to co będzie w lecie .
Nie chcemy wiedzieć
To pasuje dobitniej Ale niech się cieszy w końcu nie trafi przecież na króliczy pasztet
Polecam też Asda Smart Price. Trzyma poziom, a jak się człowiek przyzwyczai to i z Nałęczowianki Sprint bez popity pociągnie
A tak wogóle to właśnie siedzę i programuję mikrokontroler ATMEGA128, który będzie odpowiedzialny za obsługę wyświetlacza LEDowego i jak na razie udało mi się mrugnąć jedną lampką z poziomu Pythona z czego jestem bardzo dumny.
A tak wogóle to właśnie siedzę i programuję mikrokontroler ATMEGA128, który będzie odpowiedzialny za obsługę wyświetlacza LEDowego i jak na razie udało mi się mrugnąć jedną lampką z poziomu Pythona z czego jestem bardzo dumny.
A licky boom boom down!!!
Łoo, kolega techniczny widzę! Na dodatek robiący w low-level programowaniu. Szacun
BTW, atmegę można oprogramowywać pythonem?
BTW, atmegę można oprogramowywać pythonem?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Nie, ale Pythonem wysyłam bity po serialu żeby mrugać lampkami. Mikrokontroler to sobie w C programuję i całkiem sprawnie mi dzisiaj poszło muszę przyznać.
tak z ciekawosci: zwykły uczelniany projekt.. czy cos powazniejszego?
Zwykły uczelniany. Wymyślili nam przedmiot co się nazywa "project based learning" i w grupach 4-5 osobowych robimy różne rzeczy. Ja jestem w grupie, która ma zaprogramować wyświetlacz ledowy i soft do niego, żeby można było różne bajerki wyświetlać. Na szczęście dużą część odwalił za nas nasz supervisor inaczej byśmy się nie wyrobili.
Ale muszę się pochwalić, że na matrycy 8x16 diod jestem już w stanie wyświetlić dowolną kombinację i zapisać ją na stałe w pamięci.
Ale muszę się pochwalić, że na matrycy 8x16 diod jestem już w stanie wyświetlić dowolną kombinację i zapisać ją na stałe w pamięci.
Fajna sprawa pisać egzaminy na studiach w UK
3 godziny siedzenia na tyłku ale za to można na sikundę pójść i egzaminator nie wchodzi do kibla za Tobą
Ale za to 3 h stosunek z Teorią Sprawiedliwej Wojny, Teorią Demokratycznego Pokoju i Teorią Ciągłości i Zmian po którym dupa boli...od siedzenia...
3 godziny siedzenia na tyłku ale za to można na sikundę pójść i egzaminator nie wchodzi do kibla za Tobą
Ale za to 3 h stosunek z Teorią Sprawiedliwej Wojny, Teorią Demokratycznego Pokoju i Teorią Ciągłości i Zmian po którym dupa boli...od siedzenia...
Skoro działa, czas zaprząc to do pr0nb_sk pisze:Ale muszę się pochwalić, że na matrycy 8x16 diod jestem już w stanie wyświetlić dowolną kombinację i zapisać ją na stałe w pamięci.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny