Imo samo wykreślenie turnieju wystarczy, zadnych banow czy ujemnych pkt. bym nie dawał, jezeli sytuacja się powtórzy (gdziekolwiek w Polsce) można stosować jakies większe kary.
A jak chcecie to się przyznam
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Baniak...chcialbys byc mlodyn graczem, ktory byl ostatni na tym turnieju...zdobyl 1ptk i zaczac nowy sezon z -100ptk? bo sam wiem jak to jest... dla lokalnych graczy liczy sie to ze sa nr 622...a nie 675... jest to po jakiejsc czesci dla nich zabawa... i jakas mini satysfakcja... tak samo jak w toronto sie smialem z holanem, ze fajnie ze jestem w top 10 to wpadne do top 200 ligi w tym sezonie... (przy tym na ilu turniejach jestem to mnie to bawi...) z reszta punkty do ligi nei sa najwazniejsze (nie dla wszystkich) ...jak chcecie sie bic o ptk... to spoko...Osrodek ma zakaz zglaszania turniejow do ligi przez okres 3 miesiecy. Gracze obecni na turnieju zaczynaja nowy sezon z kara -100 punktow.
jesli Mlody z Thurionem beda reprezentowali kraj na ETC po czyms takim to mysle ze mozemy sobie dac spokoj z ta liga, a przynajmniej pseudo walka z korupcja czy robieniem afer.Młody pisze:Oj chłopaki widze ze chcecie kar to proszę.
Imo samo wykreślenie turnieju wystarczy, zadnych banow czy ujemnych pkt. bym nie dawał, jezeli sytuacja się powtórzy (gdziekolwiek w Polsce) można stosować jakies większe kary.
A jak chcecie to się przyznam, wiedziałem dobrze o tym ze będzie dopisane parę osob, prawda jest taka że Grzesiu chciał zadziałac na korzysc graczy od nas gdyż wysypali się mu ludzie i jechalismy do Tczewa z nadzieja ze te 20 osob bedzie, osoby wysypały się dzień przed turniejem, niestety ludzie tam mu nie sprzyjają (może jakiś pokłócony jest, nie dosc ze nie przychodza to jeszcze go wsypuja ;/)
.
Ale na Tropiku były 4 bitwy, więc nie mógł przez 5 wałować.Gobo pisze:masz racje bania... a co do mojego stwierdzenia, mzoe przesadzilem..ale naprawde to czy mlody ma 100ptk wiecej czy nie to w moim zyciu nic nie zmienia... na Tropiku w 2006 roku kolesie zajeli bodajrze 2 miejsce bo zwalowali 5 bitew zasade z kemlerem, a sedzia jej nie znal i im na to pozwolil... wiec wiesz... (w pozniejszej korespondencji sie do tego przyznal..) ...a co do kasowania wyniku tego turnieju to mozna... i tak na przyszly raz tego nie unikniemy.. ;/ wiec wrzucmy na luz... szkoda tylko, ze niektorzy sie tak zachowuja... szczegolnie ze za duzo im to nie dajea obciach potem tylko jest..
Pytanie bardzo proste - zresztą sporo osób się za taką opcją już wypowiedziałoGajowy pisze:zaproponuj Darku jakies opcje glosowania oraz co najwazniejsze temat glosowania i masz moj glos poparcia
Napewno nie wchodza w gre poniewaz?Marek Golan pisze:Napewno akcje w stylu wywalenie z ligi czy zakaz wystepu na etc albo jakis turniejach nie wchodza w gre... moze jakies ujemne punkty?
glos winnego.Cześć Tu Grzegorz Pawlikowski z Tczewa (Heinrich). Nie wiem do kogo się zgłosić, a na LL pisać nie mogę. Mam pytanie. Czy jeśli zrezygnuję z prezesowania moim klubem, z członkowska w nim oraz nie będę przez rok organizował turniejów (zresztą nawet nie mam ochoty już wogóle) to czy mogę liczyć że ani Tczewski Klub Fanów Fantastyki "Gryf" ani jego członkowie nie poniosą żadne kary (ban na 3 miesiące na rok cokolwiek) za to co JA zrobiłem?