Chaos warriorzy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Silesian_Heretic
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Chaos warriorzy
Cześć, a tak sobie przez łikend posklejałem, fajne ?
Dałem na Gildi też ale tylko jedna osoba mnie pochwaliła ^^
Dałem na Gildi też ale tylko jedna osoba mnie pochwaliła ^^
- monsterstar
- Chuck Norris
-
- Pseudoklimaciarz
Po za tym co napisal monsterstar, to spoko
- Silesian_Heretic
- Kontakt:
A które ? Może coś zmienię ?monsterstar pisze:Dla mnie fajne ale niektóre częsci nie pasują wielkościa do innych...
Niezłe, ale proporcje kuleją trochę Pomysły masz, tego Ci odmówić nie można.
Od lewej:
1 - za mały tors, nogi za grube, a te dodatkowe płyty jeszcze je pogrubiają,
2 - trochę niski, ramiona za duże (ciężkie bary ),
3 - trochę niski, wygląda bardziej jak terminator z "40" ,
4 - wyszedł chyba najlepiej, może ciut za niski i hełm za duży (szeroki, no i rogi)
Patrząc na całość odnosi się właśnie takie wrażenie, ale to szczegóły. Mi się w Twojej pracy podoba to, że pokazałeś, ile możliwości i różnorodności dają zestawy GW
Od lewej:
4 - wyszedł chyba najlepiej, może ciut za niski i hełm za duży (szeroki, no i rogi)
Patrząc na całość odnosi się właśnie takie wrażenie, ale to szczegóły. Mi się w Twojej pracy podoba to, że pokazałeś, ile możliwości i różnorodności dają zestawy GW
- Silesian_Heretic
- Kontakt:
I to lubięSławol pisze:Niezłe, ale proporcje kuleją trochę Pomysły masz, tego Ci odmówić nie można.
Od lewej:
No ale wiesz, w natłoku 20 figurek w regimencie to się wyrówna wszystko, to nie kontest zgrabnych elfów
Uwielbiam plastiki, jak mi podochodzą pudelka z allegro to wrzucę oddział konwersji z demonetek na konikach albo więcej warriorów.
Jeżeli możesz, to powiedz, czy po obcięciu nóg Warriorom od ich torsów i doklejaniu torsów maruderów były od tyłu jakieś dziury? Bo już nie pamiętam dokładnie, ale wydaje mi się, że powinny tam być szpary, w końcu w przypadku Warriorów wszystko z tyłu krył płaszcz...
- Silesian_Heretic
- Kontakt:
A były ale dopiłowalem wkładkę o podobnym kształcie, zaszlifowałem i nic nie widać.
Nie stać mnie na grinstaf
no i w koncu to chaos. nie powinno dziwić że w proporcjach coś tu nie gra. jak dla mnie bardzo bardzo. zresztą jak napisał gobo, to zbroje. gdyby były mniejsze ktoś zapewne przyczepiłby się, że pod zbroją ma wojownik straszny nóżki jak panienka
pochwaliłem juz na Gildii.. to teraz tylko doradze.. zbierz te 30 zł i kup GS.. da Ci wiele nowych mozliwosciSilesian_Heretic pisze:A były ale dopiłowalem wkładkę o podobnym kształcie, zaszlifowałem i nic nie widać.
pozdrawiam
A po co aż 30 za 19 kupi przecież 8 cali
- Silesian_Heretic
- Kontakt:
12 lat składam modele samolotów, jedyne czego uzywałem wcześniej to szachlówka modelarska, mam za sztywne paluchy żeby w tym grzebać zreszta w docinaniu żyletką chyba jestem mistrzem nieskromnie powiem heheAsassello pisze:pochwaliłem juz na Gildii.. to teraz tylko doradze.. zbierz te 30 zł i kup GS.. da Ci wiele nowych mozliwosciSilesian_Heretic pisze:A były ale dopiłowalem wkładkę o podobnym kształcie, zaszlifowałem i nic nie widać.
pozdrawiam
Jak dla mnie to fajnie ci wyszły "śląski heretyku" te fixy przyjemne
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
- likwidator
Wyszły ci dobrze .
A dlatego dobrze a nie bardzo dobrze bądź super, ponieważ tak jak już wspomniał monsterstar proporcje są nie do końca zachowane .
Chociaż ten pierwszy z prawej strony jest świetny .
A dlatego dobrze a nie bardzo dobrze bądź super, ponieważ tak jak już wspomniał monsterstar proporcje są nie do końca zachowane .
Chociaż ten pierwszy z prawej strony jest świetny .
- Silesian_Heretic
- Kontakt:
Żeby nie było że się lenię
calkiem fajne malowanie ... ale za tego molda to ci sie oberwie
- Silesian_Heretic
- Kontakt:
Ciiiicho, faktycznie zapomniałem, przeleciałem nożykiem po rękach, nogach i korpusie, po sklejeniu nie zauwazyłem- dopiero jak już malowałem.