![Obrazek](http://www.fotothing.com/photos/a39/a39778a57d63feee968c1f399a452253_fc3.jpg)
Dałem na Gildi też ale tylko jedna osoba mnie pochwaliła ^^
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
A które ? Może coś zmienię ?monsterstar pisze:Dla mnie fajne ale niektóre częsci nie pasują wielkościa do innych...
I to lubięSławol pisze:Niezłe, ale proporcje kuleją trochęPomysły masz, tego Ci odmówić nie można.
Od lewej:
1 - za mały tors, nogi za grube, a te dodatkowe płyty jeszcze je pogrubiają,
2 - trochę niski, ramiona za duże (ciężkie bary),
3 - trochę niski, wygląda bardziej jak terminator z "40",
4 - wyszedł chyba najlepiej, może ciut za niski i hełm za duży (szeroki, no i rogi)
Patrząc na całość odnosi się właśnie takie wrażenie, ale to szczegóły. Mi się w Twojej pracy podoba to, że pokazałeś, ile możliwości i różnorodności dają zestawy GW
pochwaliłem juz na Gildii.. to teraz tylko doradze.. zbierz te 30 zł i kup GS.. da Ci wiele nowych mozliwosciSilesian_Heretic pisze:A były ale dopiłowalem wkładkę o podobnym kształcie, zaszlifowałem i nic nie widać.
Nie stać mnie na grinstaf
12 lat składam modele samolotów, jedyne czego uzywałem wcześniej to szachlówka modelarska, mam za sztywne paluchy żeby w tym grzebaćAsassello pisze:pochwaliłem juz na Gildii.. to teraz tylko doradze.. zbierz te 30 zł i kup GS.. da Ci wiele nowych mozliwosciSilesian_Heretic pisze:A były ale dopiłowalem wkładkę o podobnym kształcie, zaszlifowałem i nic nie widać.
Nie stać mnie na grinstaf
pozdrawiam