ooo ziemko, widze ze moj opis zdobywa popularnosc

Moderator: swieta_barbara
ja bylbym za, i mam nadzieje ze wygralby OstrowZulus pisze: Pytanie do was: kto zaglosowalby za tym, ze wprzyszlym sezonie nowy osrodek musi dostac mastera? Ciekaw jestem odpowiedzi Szmai czy np Paffua.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Hmm... to moj debiut w tym temacieJankiel pisze:Na temat istnienia rozmaitych przekrętów i układów zawsze macie dużo do powiedzenia
Ziemko pisze:Zulus glosowalem na mastera w Bialymstoku , ale teraz zaczynam zalowac - reprezentujesz swoje srodowisko , a zachowujesz sie jak rozzalone dziecko , ktoremu zabrano cukierka... Jeszcze te hasla z ustawianiem glosowan - no bez jaj , niestety tak glosy sie glupio rozlozyly , ze ani Ostrow ani wy nie dostaliscie mastera... Jednak teraz twoje wielkie obruszenie jest dla mnie conajmniej smieszne...
Nie tylko tobie. Ja też byłem o tym przekonany.thurion pisze: ja np myslalem ze tak juz bedzie w tym sezoniebylem przekonany ze mus glosowania na 1 nowy osrodek = 1 nowy osrodek... ale cos mi sie widocznie pojebalo
Lepiej zrobic inaczej. (tzn mowie o przyszlosci)Green Knight pisze:Dlatego ja chciałem podzielić to na 2 worki, jak pisałem przed głosowaniem. by z jednego wybrać 9 starych, a z drugiego 1 nowy.