ZMIANY W REGULAMINIE LL

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

dobra, nie ma co juz biadolic, co sie stalo to sie nie odstanie, na razie zrobcie jeszcze raz duzy turniej i zaproscie ludzi z kraju, zeby zobaczyli na co was stac.

ooo ziemko, widze ze moj opis zdobywa popularnosc :D ;)
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

Zulus pisze: Pytanie do was: kto zaglosowalby za tym, ze wprzyszlym sezonie nowy osrodek musi dostac mastera? Ciekaw jestem odpowiedzi Szmai czy np Paffua.
ja bylbym za, i mam nadzieje ze wygralby Ostrow :wink:

a najlepiej byloby po prostu zwiekszyc ilosc masterow o 2 - zeby w kazdym miesiacu bylo po jednym (tak, kurde, w czerwcu i lutym tez!)

wkurza mnie to, ze zmniejszamy ilosc masterow a i tak czesc sezonu jest pusta a pozniej bedzie scisk - moze nie duzy, ale zawsze...
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

Paffeu pisze:albo konkrety, albo morda w kubeł.
Koleś, wódki razem nie piliśmy i nie mam tego w planach, więc zbastuj. Comprende?

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Ja się nie dziwię, że można się wkurzyć.
Na temat istnienia rozmaitych przekrętów i układów zawsze macie dużo do powiedzenia, ale gdy przychodzi do konkretów, to już jesteście cicho.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Ja jestem kulturalnym czlowiekiem i nie potrzebuje cisnieniowac w publicznym miejscu.

Powiem tak... mimo wszystko, bardziej liczy sie dla mnie bycie w porzadku wobec naszego goscia, niz dogodzenie wyzywajacemu swoich adwersarzy czlowiekowi.
Jankiel pisze:Na temat istnienia rozmaitych przekrętów i układów zawsze macie dużo do powiedzenia
Hmm... to moj debiut w tym temacie :)

Awatar użytkownika
Zulus
Mudżahedin

Post autor: Zulus »

Ziemko pisze:Zulus glosowalem na mastera w Bialymstoku , ale teraz zaczynam zalowac - reprezentujesz swoje srodowisko , a zachowujesz sie jak rozzalone dziecko , ktoremu zabrano cukierka... Jeszcze te hasla z ustawianiem glosowan - no bez jaj , niestety tak glosy sie glupio rozlozyly , ze ani Ostrow ani wy nie dostaliscie mastera... Jednak teraz twoje wielkie obruszenie jest dla mnie conajmniej smieszne...

Hej nic nie mowilem o ustawiani glosowan ;) Po prostu o tym ze Unia/dawna Unia/zwal jak zwal robi wszystko by zablokowac mastery dla nowych osrodkow innych niz tych,za ktorymi sami stoja. I nie rozalone dziecko (zreszta cukierka jeszcze nie mialem :p), po prostu chcialbym zeby to sie w przyszlosi zmienilo ze cos sie bedzie jednak rozwijalo.
Ale teraz jest juz po glosowaniu, troche moze jest zalu :) ale nie mowcie ze wszystko jest ok, i jeszcze odniescie sie do mastera w Swiebodzinie - to do Jankiela i tych ktorzy twierdza ze mamy spiskowa teorie dziejow.

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

pfff... Sekta Wrocław-Gorzów-Kraków, brzmi świetnie, ciekawe, że ja z Wro dałem głos na Białystok... Łyso teraz wam?

W ogóle, znowu dochodzi do wyciągania czegoś na wierzch, co się okazuje wręcz żałosne w waszych przypuszczeniach.

,,My nie dostaliśmy mastera, jacy my biedni i pokrzywdzeni"- postarajcie się następnym razem lepiej. Lokal wam wyszedł, macie duże szanse

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

@Morrok - w ktorym poscie ja albo Zulus uzylismy zestawienia Wro-GW-Krk? Bo mam wrazenie, ze przypisujesz nam jakies cudze wypowiedzi.

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

bo to nie tylk odo was post, chłopaki, ale też do Kielona ;)

No offence, następnym razem wam się uda i tyle

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Luz. Do zobaczenia na Strategikonie :).

Awatar użytkownika
Piotr P.
Falubaz

Post autor: Piotr P. »

thurion pisze: ja np myslalem ze tak juz bedzie w tym sezonie :) bylem przekonany ze mus glosowania na 1 nowy osrodek = 1 nowy osrodek... ale cos mi sie widocznie pojebalo :P
Nie tylko tobie. Ja też byłem o tym przekonany.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

i ja...

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Taki jest urok regulaminów - wszystko musi być precyzyjne i tyle. Dlatego apeluję aby na przyszłość składać precyzyjne wnioski, pytać jak jest niejasne, a nie głosować jak owieczki, bo tak się wydaje. Później takie sytuacje się pojawiają.
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

super... tylko ze obowiazek glosowania na 1 nowy osrodek bez pewnosci ze dojdzie 1 nowy osrodek to jakis debilizm... i tak kazdy zaglosuje geograficznie, tudziez faktycznie zacznie sie umawianie ze ci glosuja na ten nowy ci na ten byle tylko nie dostal mastera, po co wogle bylo wprowadzac ten obowiazek glosowania na 1 nowy bez dawania temu nowemu z automatu mastera to ja raczej tego nie ogarne... raczej blad osoby ktora wymyslila obowiazek glosowania na 1 master nowy a nie biednych glosujacych owieczek

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

thurion, popieram cie w 110% misiu ;)

Awatar użytkownika
Piotr P.
Falubaz

Post autor: Piotr P. »

Dlatego ja chciałem podzielić to na 2 worki, jak pisałem przed głosowaniem. by z jednego wybrać 9 starych, a z drugiego 1 nowy.

Szkoda tylko Białegostoku, bo naprawde zasłużyli na mastera.
Nagrody wyczesane. (jak na lokala)
Miescówka bardzo dobra. (niedaleko od dworca PKP)
Spanie w akademikach za free. (bardzo czyste, z łazinką i prysznicem)
Impreza niesamowita ( oddzielona od turnieju w osobnym budynku)
No i ludzie, którzy są prawie na każdym masterze.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.

Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

Post autor: Oskar »

Do spoko chłopaków z Białegostoku - mastera dostaniecie praktycznie na 100 % w przyszłym sezonie , jeżeli utrzymacie taką formę wyjazdowo - organizacyjną . W tym też możliwe , że wam się należał , ale tak się głosy rozłożyły , też byłbym wkurzony , kto mógl to przewidzieć .Jednak ciśniecie się w takiej formie przez internet najpierw na dmp w zg , a teraz na cały świat jest dosyć smutne . Pozdrawiam i do zobaczenia w Gorzowie ;)

Co do Unii - tak rządzimy światem , jesteśmy masonami i cyklistami do tego pijemy krew małych dzieci . :P
Żeby przelać więcej strachu w niewiernych nie ograniczamy się tylko składem do osi Kraków - Wrocław - Gorzów , jest nas wielu i jeszcze przybywa .
A tak na prawdę to zajebiście się lubimy i często spotykamy nie tylko przy kulaniu kostkami na turniejach . :lol2:

:shock: Thurion , Jerzyn , Green Knight czytajcie ze zrozumieniem dla mnie każde głosowanie było jasne . Ciekawe zresztą ilu jeszcze było takich głosujących jak wy . :P
Beka na maxa

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Post autor: Marek G »

Green Knight pisze:Dlatego ja chciałem podzielić to na 2 worki, jak pisałem przed głosowaniem. by z jednego wybrać 9 starych, a z drugiego 1 nowy.
Lepiej zrobic inaczej. (tzn mowie o przyszlosci)
Wszystkie sa wrzucone do jednego worka, glosujemy na nie jak sie chce.
W przypadku, gdy wejda tylko te osrodki, ktore byly w poprzednim roku, ten ktory otrzymal najmniej glosow wypada i na jego miejsce wchodzi nowy osrodek, ktory otrzymal najwiecej glosow.

Eliminuje to sytuacje gdy:
- ktos nie chce glosowac na zaden nowy bo uwaza, ze wszystkie sa do dupy i glosuje na chybil trafil albo na ten najgorszy na przekor
- jest duzo nowych zajebiscie zapowiadajacych sie imprez a tylko jedna moze wejsc
- przy rezygnacji jednego osrodka z organizacji mastera pozostale 9 wchodzi z automatu pomimo, ze organizatorzy totalnie skopali sprawe.

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

coś w tym jest - najsprawiedliwiej by było oceniać wszystkie mastery, ale jak to sprawiedliwie zrobić ??
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

przede wszystkim będąc na nich ;)

myślę, że każdy członek LL powienien być stałym graczem, ktory uczestniczy w turniejach nie tylko u ,,siebie". Nie wiem czy są jacyś członkowie LL, którzy ograniczają się do grania ,,lokalowego" w swoim mieście...

ODPOWIEDZ