nowe ciekawe systemy....

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
maciek_89
Chuck Norris

nowe ciekawe systemy....

Post autor: maciek_89 »

Natknąłem się przypadkiem na to:
http://www.sciborminiatures.com/en_,sho ... grim02.jpg

Modele bardzo atrakcyjne wizualnie:]
Dlatego pomyślałem czy by nie założyć tematu gdzie można byłoby wrzucać linki do poradników opisów , systemów które pojawiają się na polskim rynku. (ten nie jest dostępny w Polsce).
Cześć osób jest obeznana w WFB i w 40 k natomiast istnieje wiele ciekawych ,lecz mało znanych systemów. Jeśli ktoś chciałby zachęcić innych proszę pisać.
Ja sam szukam jakiegoś historycznego, zapoda ktoś linki? 8)

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Tak po pierwsze to to nie jest system, a figurki robione przez Ścibora pasujące do jakiegokolwiek systemu, a po drugie to można je w Polsce dostać, ale gdzie to nie wiem bo z tego co pamiętam mimo zdecydowanej zajebistości coponiektórych to były dość drogie.
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
maciek_89
Chuck Norris

Post autor: maciek_89 »

no dobra:P Tylko rzuciłem okiem bo nad prezentacją wkońcu siedzę. Jeśli miałby ktoś linka proszę podać!

Diabeuu
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Diabeuu »

maciek_89 pisze:Ja sam szukam jakiegoś historycznego, zapoda ktoś linki? 8)
Zerknij na stronke Wargamera :wink:

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

jak historyczny to np. Warhammer Ancient Battles

Awatar użytkownika
marcus_cheater
Oszukista

Post autor: marcus_cheater »

Jakiś czas temu takie modele sprzedawali na allegro, ale teraz niestety nie jestem w stanie doradzić, gdzie można je dostać...
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane

Awatar użytkownika
Adamdo
Chuck Norris

Post autor: Adamdo »

na ebayu (linki na cmonie)

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Co to za surrealizm mnie wita z rana - czytam "ciekawe systemy", a widze linka do Sciborowej figurki. Jedyny zwiazek jaki te modele maja z bitewniakami to taki, ze moga sluzyc jak pomniki-przeszkadzajki na stole :]
Poza tym dobrych systemow jest zaledwie kilka, a reszta albo sie w konsekwencji nie ukazjue albo mozna sobie nimi tylek podetrzec. Nie spodziewam sie, zeby np taki system Felixa Paniaguy zawojowal swiat (pomijajac fakt doskonalych miniaturek).

ODPOWIEDZ