Natknąłem się przypadkiem na to:
http://www.sciborminiatures.com/en_,sho ... grim02.jpg
Modele bardzo atrakcyjne wizualnie:]
Dlatego pomyślałem czy by nie założyć tematu gdzie można byłoby wrzucać linki do poradników opisów , systemów które pojawiają się na polskim rynku. (ten nie jest dostępny w Polsce).
Cześć osób jest obeznana w WFB i w 40 k natomiast istnieje wiele ciekawych ,lecz mało znanych systemów. Jeśli ktoś chciałby zachęcić innych proszę pisać.
Ja sam szukam jakiegoś historycznego, zapoda ktoś linki?
nowe ciekawe systemy....
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Tak po pierwsze to to nie jest system, a figurki robione przez Ścibora pasujące do jakiegokolwiek systemu, a po drugie to można je w Polsce dostać, ale gdzie to nie wiem bo z tego co pamiętam mimo zdecydowanej zajebistości coponiektórych to były dość drogie.
A licky boom boom down!!!
- marcus_cheater
- Oszukista
Jakiś czas temu takie modele sprzedawali na allegro, ale teraz niestety nie jestem w stanie doradzić, gdzie można je dostać...
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
Co to za surrealizm mnie wita z rana - czytam "ciekawe systemy", a widze linka do Sciborowej figurki. Jedyny zwiazek jaki te modele maja z bitewniakami to taki, ze moga sluzyc jak pomniki-przeszkadzajki na stole :]
Poza tym dobrych systemow jest zaledwie kilka, a reszta albo sie w konsekwencji nie ukazjue albo mozna sobie nimi tylek podetrzec. Nie spodziewam sie, zeby np taki system Felixa Paniaguy zawojowal swiat (pomijajac fakt doskonalych miniaturek).
Poza tym dobrych systemow jest zaledwie kilka, a reszta albo sie w konsekwencji nie ukazjue albo mozna sobie nimi tylek podetrzec. Nie spodziewam sie, zeby np taki system Felixa Paniaguy zawojowal swiat (pomijajac fakt doskonalych miniaturek).