A na następny ligowy jade z czymś takim :
Ogre Kingdoms Army 1500
Bruiser
General ; HA ; GW ; look-gnoblar
Wyrdstone Necklace [20]
Imię + 1 Mv
Hunter
2 x Sabertusk
Greypack Belt [35]
Imię + 1 T , stupid [10]
8 Gnobalrs Traper
8 Gnoblar traper
4 ironguts
Standard ;
ragbanner[35]
musican
4 Ironguts
Standard
musican
4 Ogre bulls
Light armour : ogre club ; iron fist
1 Scrapaluncha
1 Scrapaluncha
Total Cost : 1499 Pts .
Oczywiście mój główny kloc jest , czyli 4 Ironguts z rag bannerem . Uwieżcie mi każdy się tego boi .

Katapulty są , bo są dobre i już . Bruiser zmieniony na biegacza ale tu się zastanowię czy dam go obok Huntera czy w klocku . Ale w sumie 4 Irongutsów poradzi sobie ze wszystkimi . Ale tu będę miał ciężki orzech do zgryzienia bo Bruiser sam ;/ Hunter . Hunter . No cóż , nie grałem nigdy na katapultach bo uważałem , że są do bani , a tu okazały się dobrym specjalem . Wypróbuje go na turnieju . Ma tafa 6 , stupid to nic przy 9 LD , balistę ma , myślę , ze się przyda . No i te jego chodzenie po lesie

Nikomu nie każe grać tą rozpą bo wiem jakie macie poglądy na Huntera , nie którzy na katapulty . I prosiłbym nie pisać mi zmień to zmień tamto . Ewentualnie jak jakiś błąd zrobiłem to proszę mi napisać

PozdrO
A Bogins jak już tak koniecznie chcesz tych butcherów to wejs jednego z dwoma scrolami . Przynajmniej ja tak brałem , ale w sumie i tak się nie przydawał bo nikt na magii nei grał . A zresztą magia na ogry nie jest taka mocna . Grubasy i tak dojdą .