Plotki na temat army booka do 7. edycji

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

Zablokowany
Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

ojojoj, jakie to straszne, juz sie boje. zaloze 30 tematow pozniej o tym samym i co mi zrobisz :P a tak na serio, to nie ma co sie stresowac, niech sobie pisza. swiata nie naprawisz, a takie zachowanie moderatora sprawi tylko, ze nikomu sie nie bedzie chcialo tu pisac, a nie o to przeca chodzi, bo babki w piaskownicy to moge sobie sam stawiac :P
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

slabe zdjecia, ale figsy tez wygladaj mocno sredniacko...
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.

Awatar użytkownika
Ritchie
Wodzirej

Post autor: Ritchie »

ano. Figsy nie rozwalają. . . acz, może to kwestia niewyraźnych fotek, malowania czy coś.

Ciekawe jak będą wyglądali starzy jeźdzcy na nowych koldach.
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"

Widukind z Korwei, Kronika Saska

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

mieczyk u gienia jakis taki... ludzki :| wiecej niestety nie widac ale za to czarka wydaje sie byc fajna ale tez niestety nie widac :P
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Bohater bardzo słaby, czarodziejka też.

Kiepskie te figsy, chyba tylko korsarze dają radę. Reszta zapowiada się na dorzo brzydsze, niż w 6 edycji.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Post autor: Jarlaxle »

Która to ma być edycja ? Bo chyba nie 7 :shock:

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

mimo rozmazania jakieś takie to kiepskie. Oj, obawiam się, że chłopaki się nie postarali :/
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
wrogu
Falubaz

Post autor: wrogu »

Mniejsza o figsy, z tym sobie rade damy.....(ktore faktycznie sredniawo wygladaja)

ale co z zasadami :?:

Awatar użytkownika
Fingor
Chuck Norris

Post autor: Fingor »

Ja się wyłamię, bo z samej pozy i generalnego zarysu mi się podobają. Poza tym czarodziejka na CO będzie na pewno lepsza od aktualnej ;) Aż takiego potworka chyba nie powtórzą.
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
:roll:

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

pytanie brzmi, kto wystawi czarodziejke na CO? (chyba ze zabiora jej opcje dark steeda :lol2: )

a fotki sa strasznie niewyrazne i nic nie mona na ich podstawie stwierdzic...
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Awatar użytkownika
Vincent
Kradziej

Post autor: Vincent »

co tam bohaterowie dla mnie najważniejsze były coldy a one dość fajnie się zapowiadają :)

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Figurki nie są złe, ale nie powalają, więcej by było można powiedzieć gdyby zdjęcia były wyraźniejsze.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
wrogu
Falubaz

Post autor: wrogu »

http://warseer.com/forums/showthread.ph ... 29&page=17 lepsze zdjecia.

Widac, ze podobnie jak 6 ed czarodziejka ta nowa tez potrzebuje liftingu :?

Awatar użytkownika
Witch_slave
Pseudoklimaciarz

Post autor: Witch_slave »

W sumie dopiero co zaczynam zabawę z WFB i armią DE. Specjalnie wstrzymywałem się z zakupem jakichkolwiek jednostek na CO wyczekując nowych wzorów. I jestem rozczarowany, zdecydowanie lepiej podobają mi się stare wzory, a zwłaszcza bardziej pasuje do nich głupota :)
Jeśli chodzi o bohaterów to czarodziejka wygląda całkiem nieźle.

Awatar użytkownika
Vincent
Kradziej

Post autor: Vincent »

coldony świetne :) a co do herosów to mogli być lepsi :? ale w sumie nie są tacy źli :wink:

Awatar użytkownika
Ritchie
Wodzirej

Wg mnie jest dobrze. Korsarze są megafajni, cold-one'y też. Fajna fizjonomia i jeszcze te blachy na grzbiecie - super. A że bohaterowie na razie imo bez wyjątki skopani ? Trudno :p Wolę starą jezdną czarodziejkę niż tą tutaj.

To teraz jeszcze zostali właściwie zwykli rymcerze i hydra z bliska - i oby to im wyszło :P
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"

Widukind z Korwei, Kronika Saska

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

IMO bohaterowie szału nie robią, ale weźcie pod uwagę, że będzie kilka opcji złożenia....
poza tym wiecie, lepsi tacy bohaterowie niż żadni :roll:

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

bida z nyndzą...
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Ritchie
Wodzirej

Artein pisze:IMO bohaterowie szału nie robią, ale weźcie pod uwagę, że będzie kilka opcji złożenia....
poza tym wiecie, lepsi tacy bohaterowie niż żadni :roll:
Mi to jest ganz egal. I tak żadnego nie kupię.

Być może coś musi być po prostu brzydkie, aby coś innego mogło być ładne :P

Zablokowany