Plotki na temat army booka do 7. edycji

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

Zablokowany
Awatar użytkownika
Fingor
Chuck Norris

Post autor: Fingor »

Czarodziejka średnia, ale Dreadlord IMO fajny. No i Cold One'y są świetne :)
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
:roll:

Awatar użytkownika
viatroof
Chuck Norris

Post autor: viatroof »

Nie powalają,szczególnie sorka... Piesza czarka pewnie będzie podobna stylistycznie, czas wrócić do rozglądania się za alternatywnymi

Awatar użytkownika
Ritchie
Wodzirej

Post autor: Ritchie »

spójrzcie ponownie na pierwsze zdjęcie - u góry jest zdaje się koncept nowego rycerza. Jeśli figurka będzie w takim samym stylu to rycerze mogą być naprawdę fajni. Co ciekawe kolo jest leworęczny :) Imo ten image wgniata w ziemie i miażdzy:D

Awatar użytkownika
Jonas
Wałkarz

Post autor: Jonas »

Te figurki to ssanie pały. Cold one'y ratują jakoś sytuację, ale to, co na nich jeździ woła o pomstę. Mam nadzieję, że to w dużej części wina malowania. Chociaż jaszczurki też idealne nie są - ogony mają strasznie kiełbaskowate, a to coś, co ma na głowie Cold One spod lorda zostało chyba podpieprzone orkom.
Art też szczególnie nie powala - nie przemawia do mnie idea coka z odsłoniętą twarzą. Najchętniej widziałbym starych rycerzy na nowych CO.
"Wake up, Mr. Freeman. Wake up, and smell the ashes..."

Awatar użytkownika
Vincent
Kradziej

Post autor: Vincent »

kiełbaskowate :shock: ? czyli jakie :-P ?

Awatar użytkownika
Jonas
Wałkarz

Post autor: Jonas »

Jakieś takie mało smukłe, owalnie zakończone i krótkie. :wink:
"Wake up, Mr. Freeman. Wake up, and smell the ashes..."

Awatar użytkownika
Ritchie
Wodzirej

Post autor: Ritchie »

Jonas pisze:Te figurki to ssanie pały. Cold one'y ratują jakoś sytuację, ale to, co na nich jeździ woła o pomstę. Mam nadzieję, że to w dużej części wina malowania. Chociaż jaszczurki też idealne nie są - ogony mają strasznie kiełbaskowate, a to coś, co ma na głowie Cold One spod lorda zostało chyba podpieprzone orkom.
Art też szczególnie nie powala - nie przemawia do mnie idea coka z odsłoniętą twarzą. Najchętniej widziałbym starych rycerzy na nowych CO.
Po pierwsze to będzie plastikowy box więc na pewno będą różne główki - w tym być może z zamkniętą przyłbicą.

Po drugie koleś ma miecz więc to prawdopodobnie boss oddziału (no chyba, że przezbroją coki w miecze), a oni często różnią się od szeregowych żołnierzy tym że mają odsłonięte twarze.

Po trzecie. Odsłonięte twarze to też fajny pomysł. Choć zasłonięte też mają klimat.

Awatar użytkownika
Bison
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Bison »

Narzekacie jak stare baby. Ta czarka jest o niebo lepsza od obecnej, która wygląda jakby ją na pal nabijali. Biorąc pod uwagę, że nie mieliśmy wcześniej żadnego nobla na CO (nie licząc konwertowania Malusa) to jest jakieś 100% lepiej.

Poza tym powiema jako fotograf, że te zdjęcia które się pojawiły przed chwilą, są zdjęciami z tego plakatu który pojawił się wcześniej. Są po prostu przycięte i wyostrzone, a co za tym idzie - siada jakość szczegółów.

Poczekajcie więc, aż pojawi się jakieś lepsze zdjęcie.

Aha. CO wyglądają zarąbiście, wyglądają jak krwiożercze istoty a nie jak niedorozwinięte jaszczurki. CO nie są głupie ... stupidy w ich wypadku to narowistość i łaknienie krwi wrogów ...

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

cold ony rzeczywiście są bardzo fajne, ale po lordzie spodziewałem sie czegoś wiecej. czarka rzeczywiście lepsza od poprzedniej, a w ogólnum wyglądzie pomaga jej cold one. jeśli ktoś chce mieć fajną czarke to AoW jest moim zdaniem świetna
Obrazek

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Czarka nie jest zła, ale mogła by być lepsza, u Lorda nie podoba mi się miecz, jest Ha-elficki (może to jakieś ostrze zdobyte na Ulthanie, ale odkąd to używamy broni zdrajców). Najfajniejszym Dark elfim mieczem który widziałem jest ostrze które trzyma czarownica od kociołka, dać je temu lordowi i będzie lepiej.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
kelus
Warzywo

Post autor: kelus »

ja bym wolał nowy model Malekitha na Seraphonie, bo obecny jest tragiczny ;\

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

Tullaris pisze:może to jakieś ostrze zdobyte na Ulthanie, ale odkąd to używamy broni zdrajców
no, no, no a bolce? :P
nigdy wam tego nie wyabczymy o przeklęci ;)

a figurki narazie do bani, narazie bo jakość zdjęć jest okropna, pomysl fajny, alejak narazie prezentują się średnio oceniając po tych fotach.
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

jakie bolce?
Obrazek

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

przecież to nasza technologia jest ;)
F.N.

Awatar użytkownika
Fingor
Chuck Norris

Post autor: Fingor »

Pitagoras pisze:jeśli ktoś chce mieć fajną czarke to AoW jest moim zdaniem świetna
I na sporej części odlewów (jak nie na wszystkich) ma ryj jak pies :?
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
:roll:

Awatar użytkownika
Mike
Mudżahedin

Post autor: Mike »

przecież to nasza technologia jest Wink
tak samo jak nasza, to co było przed rozłamem IMO jest zasługą zarówno jednych jak i drugich

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Nilgar »

Fingor pisze:
Pitagoras pisze:jeśli ktoś chce mieć fajną czarke to AoW jest moim zdaniem świetna
I na sporej części odlewów (jak nie na wszystkich) ma ryj jak pies :?
to nie kupuj polskich odlewów :twisted:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Mike pisze:
przecież to nasza technologia jest Wink
tak samo jak nasza, to co było przed rozłamem IMO jest zasługą zarówno jednych jak i drugich
jak coś mozę być zaslugą kogoś, gdy ten ktoś jeszcze nie istnial? Fakt faktem stoji, że bolty wymyślily haj elfy i koniec i nikt nie moze się tutaj klocić bo bedzie zaprzeczal zasadom logiki ;)
F.N.

Awatar użytkownika
Vincent
Kradziej

Post autor: Vincent »

nie przeczymy że HE wymyślili bolce ale to było przed rozłamem więc to też nasza technologia :wink:

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Kosa pisze:przecież to nasza technologia jest ;)
Bolce były używane były przez armie Nagarythe jeszcze przed wojną domową, tak więc technologia była wspólna, bo wszystkich elfów (czemu wieś elfy jej nie używają nie wiem). A po waszej zdradzie i wygnaniu nas zabraliśmy naszą broń, a z biegiem lat w Naggaroth opracowaliśmy nowy, bardziej drapieżny desing, tak więc pomysł na skonstruowanie balisty nie był tylko wasz.
To taka mała dygresja, a wracając do tematu sądzę, że pewnych przeróbkach pokazane tu fiksy będą lepsze, ewentualnie na nowych zimnych posadzi się coś innego.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Zablokowany