Plotki na temat army booka do 7. edycji

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

Zablokowany
Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

Tullaris pisze:
Kosa pisze:przecież to nasza technologia jest ;)
Bolce były używane były przez armie Nagarythe jeszcze przed wojną domową, tak więc technologia była wspólna, bo wszystkich elfów (czemu wieś elfy jej nie używają nie wiem). A po waszej zdradzie i wygnaniu nas zabraliśmy naszą broń, a z biegiem lat w Naggaroth opracowaliśmy nowy, bardziej drapieżny desing, tak więc pomysł na skonstruowanie balisty nie był tylko wasz.
To taka mała dygresja, a wracając do tematu sądzę, że pewnych przeróbkach pokazane tu fiksy będą lepsze, ewentualnie na nowych zimnych posadzi się coś innego.
czyli jedną z armi wysokich elfów, tak? zgadza się? :P
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Jonas
Wałkarz

Post autor: Jonas »

Wtedy nie było jeszce high elves, tylko po prostu the Elves. Proszę bez ściem :wink:
"Wake up, Mr. Freeman. Wake up, and smell the ashes..."

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

zagioleś Jonas :P

no dobra elfy z Ulthuanu, a wiadomo jakie tam są :P
F.N.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Panowie, to jest spam, czy mi się wydaje?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

@ Jankiel
Wydaje Ci się :roll:

@ Kosa
a wszyscy wiemy kto jest jedynym prawowitym królem Ulthuanu :roll:

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

dobrze, ze zgadzamy się co do kwesti Finubara :)
F.N.

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

O tak zgadzamy się . W końcu Finnubar to tylko kolejny z fałszywych królów. Nawet Kosa to potwierdza i podziela naszą opinię o nim,.,,
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

ide stąd ;P
F.N.

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Na szczęście świat jest piękny, dzięki płomieniom. :wink:

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Kosa pisze: jak coś mozę być zaslugą kogoś, gdy ten ktoś jeszcze nie istnial? Fakt faktem stoji, że bolty wymyślily haj elfy i koniec i nikt nie moze się tutaj klocić bo bedzie zaprzeczal zasadom logiki ;)
Was też jeszcze nie było, podział na wiernych prawdziwemu królowi (i dzięki Kosa, że przyznałeś, że Fiunbar to uzurpator) i zdrajców nastąpił po wojnie, a armia Nagarythe była nasza i tylko nasza tak jak Nagarythe było naszym Królestwem. Czyli bolec jest elfim wynalazkiem, czyli tak samo mrocznych jak i wysokich.
(przepraszam za koleje odejście od tematu, mam nadzieje, że nasza krwawa Hag Queen nie złoży mnie za to w ofierze na ołtarzu Kheina)
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Tullaris pisze:
Kosa pisze: jak coś mozę być zaslugą kogoś, gdy ten ktoś jeszcze nie istnial? Fakt faktem stoji, że bolty wymyślily haj elfy i koniec i nikt nie moze się tutaj klocić bo bedzie zaprzeczal zasadom logiki ;)
Was też jeszcze nie było, podział na wiernych prawdziwemu królowi (i dzięki Kosa, że przyznałeś, że Fiunbar to uzurpator) i zdrajców nastąpił po wojnie, a armia Nagarythe była nasza i tylko nasza tak jak Nagarythe było naszym Królestwem. Czyli bolec jest elfim wynalazkiem, czyli tak samo mrocznych jak i wysokich.
(przepraszam za koleje odejście od tematu, mam nadzieje, że nasza krwawa Hag Queen nie złoży mnie za to w ofierze na ołtarzu Kheina)
pff, chcialbyś
zostaniesz karmą dla coldów :lol2:
F.N.

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Ostrzegałam. Widocznie temat jest tak wyczerpany, że jedyne, co Wam przychodzi do głowy, to nonsensowny spam. Zamykam temat. Jeśli ktoś będzie miał coś do powiedzenia konkretnego, to wtedy otworzę.
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
KreoL
Mudżahedin

Post autor: KreoL »

Obrazek

http://ulthuan-naggaroth.over-blog.com/ ... 52840.html

nowe zdjecia :)
Raistlin:
forum jest dla ludzi a nie dla modow ... troche spamu nikogo nie zabilo jeszcze
nie zamykać i nie kasować :P

Awatar użytkownika
Jonas
Wałkarz

Post autor: Jonas »

Mogę powiedzieć jedno: O ***!!! :twisted: :twisted: :evil:
Z tego zdjęcia wynika, że hydra i czarodziejka miażdżą, a i coki nie zostają daleko w tyle. Coś mi tylko z rycerzami (konkretnie z głowami) nie pasi do końca, ale i zdjęcie słabe.
Błagam niech na zbliżeniach wyglądają tak dobrze jak na tym... [-o<
"Wake up, Mr. Freeman. Wake up, and smell the ashes..."

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

Czarodziejka wyglada super
Oby nie tylko na tym zdjeciu

Hydra jest koszmarna moim zdaniem - strasznie nieproporcjonalne głowy nadaja jej żałosny charekter

CoK - wole starych rycerzy,
I jak tak dalej pojdzie 5ed Co

Za to podoba mi sie chemp z korsarzy
Ostatnio zmieniony 24 maja 2008, o 16:01 przez zaf, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

IMO całokształt armi miażdży :D
niech tylko Spearhead szybciej wyjdzie :twisted:

Awatar użytkownika
Ritchie
Wodzirej

Post autor: Ritchie »

Czarodziejka super.

Hydra dupy nie urywa. Szczególnie jej poganiacze ustępują starym.

Korsarze ok.

Coki - jakoś słabo, szczególnie te głowy są dziwne. Chyba moi jeźdzcy przesiądą się na nowe gady i tyle :P
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"

Widukind z Korwei, Kronika Saska

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Czarodziejka jest stosunkowo słaba, cała poowijana "magią" prezentuje się dosyć groteskowo. Nie ma się co napalać. COK za to są całkiem przyzwoici, wszystko tylko kwestia odpowiedniego doboru części.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
GraveDigger
Chuck Norris

Post autor: GraveDigger »

IMO ogolnie jest super, Hydra na pewno bardziej mi sie podoba od starej...(Hydry :P ) Korsarze sa genialni, CoKi tez sa dobre, wygladaja jakos dynamiczniej niz stare, co do czarodziejki to musze powiedziec ze nie jestem zwolennikiem tego typu...bajerow i podstawek? mowie o tym jakims dymie ktory ja spowija wiec do czarodziejki podchodze raczej z dystansem, ale ogolnie to juz nie moge sie doczekac kiedy Spearhead wpadnie w moje lapki ;]

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Co tam narzekacie - Hydra mi się podoba (przynajmniej na ten Large Target wygląda), poganiacze lepsi od obecnych - ciekawe czy samych Beastmasterów będzie można kupić.

Rycerze średni, ale COldy spoko. Czarodziejkę chciałbym na zbliżeniu obejrzeć.
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Zablokowany